reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
z tymi krostkami u mnie było podobnie - lekarka stwierdziła skaze białkowąi przepisała najpierw nutramigen(bleee ) poprosiłam teraz o bebilon pepti jest ciut smaczniejszy i tak bardzo nie śmierdzi . Też zaleciął kąpiel w balneum i krochmalu, narazie jakby poprawa ale to po miesiącu dopiero zanim organizm się przyzwyczai... jest większe prawdopodobieństwo skazy jeśli w rodzinie ktoś chorował (u nas ja miałam i w ciązy się nasiliło)

nie johnsona. jak bede w domu to napisze nazwe bo niepamietam. ale naprawde skora Malej sie poprawila, po odstawieniu. mozliwe ze za duzo jej dawalam. zastanawiam sie co dawac w zamian?

Ja do kąpieli dodaje płyn do kąpieli ziajka..a oliwką tylko smaruje głowke zeby nie było ciemieniuchy mam nivea i bambino obie są ok..:-)

Ja uzywam parafiny albo oliwki z Nivea. Sa niezle.
Kurcze, a Sarze znowu wyszly jakies krostki i czerwone plamki na buzi. Podejrzewam, ze jednak moze byc to skaza... Tyle, ze jej sie to pojawia i znika... No a poza tym T. jako dziecko mial skaze i moze to po nim. Czekam do 17, bo mamy wtedy szczepienie to sie dowiem od pediatry czy to na pewno skaza czy moze uczulenie na cos innego, ale ja juz naprawde nie mam pojecia od czego moglaby dostac uczulenia ???

ta oliwka to BABY DELFI firmy bella.jest dobra, ale ja po kazdym kapaniu jej uzywalam. do kapieli uzywam plynu tej firmy....jest fajny. kupie parafine

reklama
gorąco wam polecam do kąpieli ten płyn balneum herbal. ewcia ma atopową skórę i po kąpielach w tym płynie nie ma porównania a tek miała papier ścierny.

Do góry