reklama
u nas po antybiotyku przynajmniej noc jako tako przespana raz tylko sie obudziła znów gorączki dostała po eferalganie przeszło i spała do 6 potem mleczko i do 8 rano (w końcu i ja się wyspałam) teraz też śpi...jednak uszki chore znowu:-(
dominique.p
Fanka BB :)
Ja podaje pszczole nurofen i juz troche goraczka spadla (z 39,2 do 38,6)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
O matko, ile dzieciaczkow chorych!
Duzo zdroweczka dla Pszczolki, Jagodzianki, Natka i innych!
U nas odpukac narazie jest ok, chociaz widze, ze Sara jaks bardziej zmierzla niz zwykle, ale moze w jej przypadku to zeby
Duzo zdroweczka dla Pszczolki, Jagodzianki, Natka i innych!
U nas odpukac narazie jest ok, chociaz widze, ze Sara jaks bardziej zmierzla niz zwykle, ale moze w jej przypadku to zeby
wszystkim chorowitkom życzymy dużo zdrówka!!!
wiecie co, a ja dzis zauważyłam,że juleczce wyskoczyło kilka czerwonych plamek (wielkości ziaren grochu) na piersiach i na pleckach... nigdy wcześniej czegos takiego nie widziałam.. czy to może być jakas wysypka???
wiecie co, a ja dzis zauważyłam,że juleczce wyskoczyło kilka czerwonych plamek (wielkości ziaren grochu) na piersiach i na pleckach... nigdy wcześniej czegos takiego nie widziałam.. czy to może być jakas wysypka???
sandra1982
wszystkim chorowitkom życzymy dużo zdrówka!!!
Ewus, to moze byc i od jedzenia, i od proszku albo np. Sarze wyskakuje cos takiego jak z golym brzuszkiem smiga po dywanach, trawie itd. Takie podraznienia. Posmaruj mascia typu Alantan i zobacz.
Ewus, to moze byc i od jedzenia, i od proszku albo np. Sarze wyskakuje cos takiego jak z golym brzuszkiem smiga po dywanach, trawie itd. Takie podraznienia. Posmaruj mascia typu Alantan i zobacz.
sandra dzięki!!!
mam alantan, zaraz ja wysmaruje i zobaczymy...
sandra1982
Tyle, ze jezeli to sa takie suche, luszczace sie placki to to raczej od jedzenia...sandra dzięki!!!
mam alantan, zaraz ja wysmaruje i zobaczymy...
reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Kłerwa! Teraz Pszczola ma sraczke W ciagu godziny 3 kupska walnela. I teraz juz nie wiem czy to po nurofenie, czy z powodu choroby Na szczescie pije i je bez zmian, no i szaleje jak zwykle...
Podziel się: