reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
mamy "lekka grype żołądkową":no: biegunka taka że woda leci, brzuszek strasznie boli że zanim zaczął paracetamol działac to darła się strasznie 30min, wiec gardełko przy okazji zajechane:sick: mamy dietke, zero produktów mlecznych(nie wiem jak mała to zniesie) i z mieska gotowana pierś:-(po dwóch dniach powinno być lepiej...

no to dużo zdrówka dla Ami, a dla Ciebie mada mnóstwa cierpliwości:tak:
a co na tą biegunkę dali, bo mój pediatra polecił mi enterol na wyjazd zabrać...

Bedyta
na biegunke dostaliśmy Nifurokasyzyd
a na zajechane gardełko Klacid
do tego zero mleka i produkóe pochodnych
a ma wcinac jagody,kleik,chleb-suchy i rosołek z warzywami

nie nadarzam zmieniac pieluch:no::baffled:

ja pierdziele zgłupiałam...
wczoraj już wykluczyłam trzydniówke bo była czwarta doba i nie było wysypki a dzis patrze a mała cała obsypana...
podejrzewam że biegunka była reakcja na goraczke ale już sama nie wiem czy to od żoładka jak stwierdziła pediatra czy to trzydniówka(w koncu wysypka w piątej dobie) przecież ona tez się mogła pomylic...
...już sama nie wiem...
goraczki nie ma, biegunka ustała(nie w 100% ale już sie nie leje)

ja pierdziele zgłupiałam...
wczoraj już wykluczyłam trzydniówke bo była czwarta doba i nie było wysypki a dzis patrze a mała cała obsypana...
podejrzewam że biegunka była reakcja na goraczke ale już sama nie wiem czy to od żoładka jak stwierdziła pediatra czy to trzydniówka(w koncu wysypka w piątej dobie) przecież ona tez się mogła pomylic...
...już sama nie wiem...
goraczki nie ma, biegunka ustała(nie w 100% ale już sie nie leje)

Mada, u nas podczas tzrydniowki, tez pozno mala wysypalo......najwazniejsze aby Ami poczula sie lepiej:tak:

dzieki kochane , Ami juz zdrowa, brak goraczki, bawi się jakby nic jej nie było, tylko biedne gardełko zajechane i ma chrypke, kupki juz lepsze ale wyglada strasznie, cała jest obsypana, kiedy ta wysypka schodzi??

Asmodis a Ty byłas z Ninka i wynikami u innego lekarza??

reklama
Do góry