reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Asmodis, ja bym zaczerpnela opinii innego lekarza jesli masz jakies watpliwosci co do tych wynikow.
Mada, i jak tam Ami? Jak Sara miala kilka razy taka temperature to po konsultacji telefonicznej z pediatra podalam jej Panadol w syropie.
Majka, nic sie nie martw. Zeby na pewno jej wyrosna :-) Sara ma dopiero 2 dolne jedynki i to jeszcze nie w calej okazalosci :-) Rosna juz ponad miesiac i dalej sa niewielkie.
Mada, i jak tam Ami? Jak Sara miala kilka razy taka temperature to po konsultacji telefonicznej z pediatra podalam jej Panadol w syropie.
Majka, nic sie nie martw. Zeby na pewno jej wyrosna :-) Sara ma dopiero 2 dolne jedynki i to jeszcze nie w calej okazalosci :-) Rosna juz ponad miesiac i dalej sa niewielkie.
Dziewczyny im zabki pozniej wyjda tym lepiej...wczoraj w parku mala bawila sie z dziewczynka o miesiac starsza , ktora miala 12 zebow ...uwierzycie pierwszy zabek wyrosl jak miala 3 miesiace, jej mama musiala przestac karmic piersia w 5 miesiacu bo ta ja bezprzerwy gryzla
U nas na goraczke tylko czopki, zadna postac syropu , nawet najbardziej slodkiego nie przejdzie przez gardlo . Odrazu pojawia sie odruch wymiotny i wszystko laduje na ziemi.
U nas na goraczke tylko czopki, zadna postac syropu , nawet najbardziej slodkiego nie przejdzie przez gardlo . Odrazu pojawia sie odruch wymiotny i wszystko laduje na ziemi.
mada- to dobrze,że ami już przwszło... u nas też paracetamol działa niezawodnie
majka- nic się nie mart zębami!!! synekowi mojej koleżanki (2 tyg. młodszy od julii) pierwszy ząbek wyszedł dopier ok 11 miesiąca...
majka- nic się nie mart zębami!!! synekowi mojej koleżanki (2 tyg. młodszy od julii) pierwszy ząbek wyszedł dopier ok 11 miesiąca...
sandra1982
Mada, dobrze, ze Ami juz ok!
A zeby predzej czy pozniej i tak wyjda, wiec i my cierpliwie czekamy na reszte
Sara syropy uwielbia i jak tylko nadchodze z podajnikiem lekow odrazu otwiera dziob :-)
A zeby predzej czy pozniej i tak wyjda, wiec i my cierpliwie czekamy na reszte
Sara syropy uwielbia i jak tylko nadchodze z podajnikiem lekow odrazu otwiera dziob :-)
Pat tak samo
sandra1982
Dziewczyny, bo mialam juz ostatnio pytac - podajecie dalej Cebion Multi i wit.D3? Jak tak to w jakich ilosciach?
Ja daje malej tylko Cebion - 5 kropli codziennie. D3 odstawione przed latem.
Ja daje malej tylko Cebion - 5 kropli codziennie. D3 odstawione przed latem.
reklama
Podziel się: