reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Jaaga, ale ulga! Super wiesci!

Dzustta, moze sie w koncu doczekacie na te wyniki! Paranoja normalnie! Popierzona sluzba zdrowia! :wściekła/y:

Mada, na pewno Ami nic nie bedzie po "wodowaniu" :-)

reklama
Jaaga- swietne wiadomosci piszesz ...dobrze , ze wszystko ok

Falbala- jak tam julcia???? dalej goraczkujecie??? bylyscie u lekarza????
bylismy i sie od razu szpitalem skonczylo dopiero przyjechalismy od wczoraj na szpitalnym dykcie mala miala zapalenie uszu jakies okropne plus wysypke i goraczke teraz mam jej jeszcze dawac leki ale juz jestesmy w domu pokluli ja z kazdej strony i porobili badania lacznie z posiewem moczu i usg :no::no: ryczla jak tylko widziala lekarke :no::no:
pomijam ze pokoj z dzieckiem 20 zl a z lazienka i tv 40 zl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale obsluga super :-D

o cholera to powaniej bylo niz myslalm...dobrze , ze tylko i zarazem az tyle...moglo byc gorzej....cale szczescie ze lekarz tak zareagowal i was odrazu wyslal......a jak sie teraz malutka czuje, a ty???? bo ja zawsze choruje z dzieckiem tyle ze psychicznie ...buziaki dla Juleczki

o cholera to powaniej bylo niz myslalm...dobrze , ze tylko i zarazem az tyle...moglo byc gorzej....cale szczescie ze lekarz tak zareagowal i was odrazu wyslal......a jak sie teraz malutka czuje, a ty???? bo ja zawsze choruje z dzieckiem tyle ze psychicznie ...buziaki dla Juleczki
dzieki dziewczyny ze mile slowa :-D:-D:-D mala dobrze leki pomagaj i juz jutro mozemy isc na spacer - tak mowil lekarz. A ja jakos tak zawsze spokojnie podchodze nie panikuje ani nic tylko sie nie wyspalam bo wiadomo jak to lekarze w nocy przychodza co chwile i patrza i dzieciaczki inne plakaly a tak to ok :laugh2:

reklama
Do góry