reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Falbala...wspolczuje, ale kup sobie sol morska, nawet jak mala nie chce to lepiej na sile dac...niestety maluch nie wiedza ze to dla ich dobra

a ja powiem ze moja mala wczesniej nie lubila jak jej sie pstryka sola do noska a teraz siedzi cich i jeszcze sie smieje jak jej nosek chce nawilzyc...moglabym pstrykac sola i pstrykac...a ona nic:tak:

reklama
Asmodis, zazdroszcze... U nas ciagle tragedia, ale na szczescie teraz katarku nie ma, wiec i problemu nie ma :-)

Wlasnie wrocilysmy od pediatry...jestesmy po szczepieniu ROR i
bilansie roczniaka

Wzrost: 73 cm
Waga: 8320 g
Glowka: 46,5 cm
Stan uzebienia: 6

ogolnie jak to lekarz stwierdzil ksiazkowy przyklad rocznego dziecka :-D

Zuzu i dalej tak trzymac:tak::tak:

A ja dzis byłam ze soba u kontroli bo sama leczyłam sie z tych dusznosci inhalacjami i pomyślałam sobie ze mała przy okazji tez zbada. A krolewna zasneła mi 10min przed wejsciem do gabinetu i nie chciałm juz jej budzic. Za to ja ide jutro na badania astmatyczne. Zobaczymy czy cos z tego wyniknie.

reklama
Do góry