reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Zuzu zacznij w końcu jeść perełko bo mamusia się denerwuje. Zdrowia życzę i powrotu apatytu.

Ja dziś znów dzwoniłam do poradni preluksacyjnej i niestety przez strajk nie ma zapisów i poradnia nie pracuje :( Miałam się zgłosić jak Oliwka zacznie chodzić a tu......... Zła jestem jak nie wiem co. Jak zaczną pracować to będą 6-cio msc. kolejki.

reklama
Zuzu zacznij w końcu jeść perełko bo mamusia się denerwuje. Zdrowia życzę i powrotu apatytu.

Ja dziś znów dzwoniłam do poradni preluksacyjnej i niestety przez strajk nie ma zapisów i poradnia nie pracuje :( Miałam się zgłosić jak Oliwka zacznie chodzić a tu......... Zła jestem jak nie wiem co. Jak zaczną pracować to będą 6-cio msc. kolejki.
Majka a dlaczego masz se zgłosić do tej poradni??

Oliwce się wolno wykształacała prawa panewka biodrowa i niby zagrożenia nie było ale jakieś ryzyko instnieje i lekarz kazał przyjść na kontrolę jak Oliwka zacznie chodzić a tu niestety poradnia zamknięta a w pobliżu czyli w promieniu 100 km żadnej prywatnej. Chyba się udam do W-wy

no ja nie wiedzialam gdzie pisac to pisze tu..

moja mala dzis w ogole nie chce mleczka pic :/ tzn wypila moze w sumie 60-80 ml maaxxxx a jest 18sta :/ i nic.. daje jej soczek zeby chociaz pila i ciutenkeeeeeeee kurczaczka zjadla i maly sloiczek jablka utartego i tyle .. nie wiem moze to zabki?
bo marudzi troche a jesc tez nie chce:/

mam nadzieje ze jej to przejdzie no i ze wieczorkiem chociaz mleczko kolacyjkowe wypije :/

no ja nie wiedzialam gdzie pisac to pisze tu..

moja mala dzis w ogole nie chce mleczka pic :/ tzn wypila moze w sumie 60-80 ml maaxxxx a jest 18sta :/ i nic.. daje jej soczek zeby chociaz pila i ciutenkeeeeeeee kurczaczka zjadla i maly sloiczek jablka utartego i tyle .. nie wiem moze to zabki?
bo marudzi troche a jesc tez nie chce:/

mam nadzieje ze jej to przejdzie no i ze wieczorkiem chociaz mleczko kolacyjkowe wypije :/

pewnie zabki albo jak macie upaly tomoze przez to, u nas jak przeszla fala upalow w czerwcu, to wiekszosc dzieciaczkow malo co jadla:tak:

mam nadzieje, ze mleko kolacyjkowe zjedzone!:-)

redaktorko dzieki za odpowiedz :) niestety to nie przez upaly bo upaly eh sa juz od marca.. ale na szczescie w domciu nie czuc bo klimatyzacja chodzi..
eh moze to te zabki ? bo nawet przed snem nie chciala mleczka :/ dalam jej butle i przez 2,5h zmeczyla 50 ml :)

no nic zobaczymy jak bedzie dzisiaj poki co spi jeszcze :) zaraz jak wstanie obadam jej dziaselka a noz widelec cos sie "kroi" :)

redaktorko dzieki za odpowiedz :) niestety to nie przez upaly bo upaly eh sa juz od marca.. ale na szczescie w domciu nie czuc bo klimatyzacja chodzi..
eh moze to te zabki ? bo nawet przed snem nie chciala mleczka :/ dalam jej butle i przez 2,5h zmeczyla 50 ml :)

no nic zobaczymy jak bedzie dzisiaj poki co spi jeszcze :) zaraz jak wstanie obadam jej dziaselka a noz widelec cos sie "kroi" :)
u mnie bylo to samo teraz przez kilka dni nie chciala jesc prawie wogole i sie okazalo dzisiaj ze boli u gory dziaslo wiec zab idzie i pewnie u Ciebie to samo :dry: najgorzej ze dzieciaki nie jedza a jeszcze nie widac ze to wina zeboli :dry:

hmm, Piotruś jest chyba wyjątkiem, bo ani upały ani wyrzynanie się ząbków nie wpływają na jego apetyt. marudzi jak cholera, ale swoje porcje jedzenia dostać musi :tak:

reklama
Do góry