reklama
oj Silunia ta Twoja Zuzu to Ci robi numery, a może ona ma wstręt do jedzenia przez to ze lekarstwa musi połykac i wszystko co nie jest cycem kojarzy jej sie ze złym smakiem , sama juz nie wiem
Zuzanko wracaj szybko do zdrówka i jedz pyszne jedzonko co mamusia daje:-)
Zuzanko wracaj szybko do zdrówka i jedz pyszne jedzonko co mamusia daje:-)
Silunia mi się wydaje normalnym, że dziecko na antybiotykach ma mniejszy a nawet zerowy apetyt. Problem w tym, że jeść musi a nie chce...
Wiem jaki to dla Ciebie stres i wiem co się wtedy dzieje z mlekiem w cyckach...
Może spróbuj jej podać sztuczne mleko? Gdyby wypiła choć trochę to wtedy mniej byś się stresowała i mleczko w cyckach by wróciło
Wiem jaki to dla Ciebie stres i wiem co się wtedy dzieje z mlekiem w cyckach...
Może spróbuj jej podać sztuczne mleko? Gdyby wypiła choć trochę to wtedy mniej byś się stresowała i mleczko w cyckach by wróciło
tak sledze od dluzszego czasu Twoj watek choroby malej i wiedze ze mimo poprawy i tak nie chce jesc kurcze przeciez ile mozna na samej wodzie zyc wiec sie nie dziwie ze probujesz na rozne sposoby zeby mala chciaz jedna lyzeczke zjadlaJestem jeszcze
Ollesia dzieki...soczki powoduja mega odruch wymiotny...pozatym wyczuje na kilometr co ma w kubeczku i jak to nie jest woda to potrafi wywolac huragan..lub zyga ....przyznam sie wam , ze ostatnio nawet w wielkim wrzasku i placzu nakarmilam ja ...to znaczy wlalam troszke zupy strzykawka prosto do gardla ..a spocila sie przy tym ze ho ho i zreszta mala tez..miala po tym do mnie taki zal , ze nawet na rece nie chcial isc i odwracala glowe...serce mi sie krajalo
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Silunia kochanie, trzymaj sie! Biedna Zuzu, biedna Ty... Oby wrocil jej jak najszybciej apetycik! Kurcze, przeciez nie moze zyc o samej wodzie i mleczku z cycusia! Zuzu, zacznij jesc malutka, zeby Was ominal ten nieszczesny szpital! A Zuzu akceptuje butelke? Pila kiedys z niej mleczko? Moze sprobujesz tak jak napisala Leyna - dac jej modyfikowane...Sciskam mocno!!!!!
Bedyta, ja tez juz kilka razy dalam Sarze jedzonko po 12 mies. - np. sloiczek z rybka. Musze zakupic ta kaszke skoro tak zachwalasz :-) Dobrze, ze Alutka wraca do formy!
Bedyta, ja tez juz kilka razy dalam Sarze jedzonko po 12 mies. - np. sloiczek z rybka. Musze zakupic ta kaszke skoro tak zachwalasz :-) Dobrze, ze Alutka wraca do formy!
Silunia popatrz sobie moze CI to menu potem sie przyda http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/lista,0,18 tam sa jakies diety dla dzieci z biegunka i innymi chorobami
silunia- dla zuzu dużo zdrówka!!! wierzę,że jaj brak apetytu badzo cie stresuje... nie wiem, czy radziłaś sie w tej sprawie lekarza...??? bo może faktycznie leki jakie przyjmuje negatywnie wpływają na jej apetyt...
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
duzo zdrowka dla Zuzu...malenka zaczniej jesc
ja dzis bylam na kontroli bioderek (pisalam wczesniej ze u nas bardzo czesto sie chodzi-co 3 miechy) ale mi to nie przeszkadza bo wiem ze jest oki....no i dzis tez jest dobrze, wszystko prawidlowo, wczoraj bylismy u pediatry na kontroli i te cacy. okolo 20 licpa znowu na badanie krwi i sprawdzenie czy nadal Ninka musi braz zelazo
ja dzis bylam na kontroli bioderek (pisalam wczesniej ze u nas bardzo czesto sie chodzi-co 3 miechy) ale mi to nie przeszkadza bo wiem ze jest oki....no i dzis tez jest dobrze, wszystko prawidlowo, wczoraj bylismy u pediatry na kontroli i te cacy. okolo 20 licpa znowu na badanie krwi i sprawdzenie czy nadal Ninka musi braz zelazo
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Super Asmodis, ze Ninka zdrow jak rybka
My tez musimy sie umowic na bioderka, bo mamy sie pokazac zanim Sarka zacznie sama chodzic. Dobrze, ze mi przypomnialas ;-)
My tez musimy sie umowic na bioderka, bo mamy sie pokazac zanim Sarka zacznie sama chodzic. Dobrze, ze mi przypomnialas ;-)
reklama
Podziel się: