reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Jagodko, rosniesz jak drozdzowe ciasteczko :-)

Co do wit. i innych - jak mi sie koncza to tez dzwonie do rejestracji i recepta na mnie czeka :-)

dzięki dziewczyny za podpowiedź, nie wpdłam na to zeby zadzwonić i poprosić o wypisanie recepty:-p jutro tak zrobię bo wit. D sie kończy...:tak:

co do choróbsków to Filipek niedawno przeszdł tzw. "trzydniówkę" ale był z tym numer bo gorączki dostał w czwartek wieczorem w piątek nie poszłam do lakarza a w sobote nie przyjmuje (gorączka była cały czas ale spadała jak podałam mu paracetamol) teraz sobie myślę że kurcze starasznie ryzykowałam nie idąć do lekarza....ale w niedziele rano goączki już nie było..... poszłam zaraz w poniedziałek do lekarza i on sie pyta czy wysypke jakąś ma a j na to że NIE MA i on mi go kazał rozebrać do osłuchania ja tu sciagam koszulke patrze a ona cały obsypany! i SZOK! a lekarz na to - spokojnie to normalne to trzydniówka się tak objawia....
a co lepsze to Filip był przeziębionyi jak skonczyło sie preziebienie to trzydniówka wyskoczyła.... ale na szczęscie to już za nami....

no kończę to bo duszno sie zrobiło trza uciekać do spania:)
DOBREJ NOCKI życze:tak:

AGUŚKA my taką trzydniówkę przechodziliśmy pod koniec lutego. Też właśnie była gorączka i wysypka. Ale poniewaz to była sobota wieczór a my nieźle przestraszeni to pojechaliśmy na pogotowie (bo u naszej małej nigdy nic nie wiadomo) ale na szczeście doktor nas uspokoiła. A tak żeby tego było mało to Matyla po kilku dniach jeszcze zachorowała na zapalenie oskrzeli i ucha i leciała 2tyg. na atnybiotykach.

Teraz pobija rekord bo ciagnie 3tydzien antybiotykowy

o jej...!! to chorowitka z tej Waszej Matylci, bidulka malusia a już tyle sie musi nacierpieć:-(

WRACAJ DO ZDRÓWKA Matylciu!!!!!!

ale będzie dobrze, trymamy kciuki!!!!:happy:

oczywiście o wszystkich kciukach pamiętamy i z całego serca dziękujemy. ze zdrówciem jest juz coraz lepiej za to jeszcze fizycznie do siebie za bardzo nie powróciła. Ale myśle że wszystko wróci do normy

No to jeszcze ja pozycze tutaj duzo zdrowka malej Matylci! Oby jak najszybciej zakonczyla ta kuracje antybiotykowa! Ale teraz to juz tylko z gorki!

reklama
Leyna co z Piotrusiowymi stópciami??????
mieliscie być dzisiaj u neurologa ja wybieram się jutro ciekawe czy diagnozy sie pokryją:confused:

Do góry