reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Falbala zdrowka dla córuni!!:tak:
dzieki wielkie :-D

Z mala ok nie sie nie dzieje wlazlam do szpitala w Szczecinie to tam jest gin dla dzieci patrze a tu ludzi milion do lekarza gin same ciezarowki z brzuchami hehe sobie mysle kurna ale sie naczekam ale wchodzi i co widze nikogo nie ma szok :)
Wiec kolejki nie bylo to mnie przyjeli od razu a gabinet cudo mowie Wam pelno zabawek i kolorowych zdjec Julce o malo oczy nie wyszly z orbit jak to zobaczyla lekarz super caly czas gadal do niej i pielegniarka tez. no i sie okazalo ze troszke jej sie wargi zrosly i taka blonka powstala miedzy nimi i trzeba bylo to przeciac wiec posmarowala malej zelem dookola wziela nozyczki i sama koncowke przylozyla i samo peklo. Okazalo sie ze przy myciu za malo jej rozchylalam wargi dlatego tak sie zrobilo ale zadnej infekcji nie bylo ani nic :) tylko kazala natluszczac mascia z wit. A i sie nie bac i dosc mocno tam szorowac :):) a potem smarowac :).

KAKOO I CO Z MALA?????

kurcze Fabala, ja to bardzo delikatnie rozchylam małej wargi żeby nic nie uszkodzić a tu cholera zarosnac moga:szok:, teraz śpi ale jak sie obudzi to musze zajrzec:baffled: ale Twoja mała miała upławy tak? i tylko to spowodowało ze poszłaś do gina?? dobrze że z malutką wszystko w porządku:tak:

Karoo no i co z Jagodzianką?? i nie wmawiaj sobie że żeś zła mama kazdemu się może zdarzyć ...

falbala zrosło się? :szok: i szorować w TAKIM miejscu? :szok: ale numer :eek:
najważniejsze, że w sumie to nic poważnego i dało się załatwić "od ręki" :tak:

karoo co z Jagodowym Ciasteczkiem??

Falbala, dobrze, ze juz wszystko zalatwione!

Karoo, pisz co z Jagodka! A sobie nic nie wyrzucaj! To byl nieszczesliwy wypadek! Trzymaj sie, kochana!

falbala... o rety!!! dobrze,że wszystko dobrze sie skończyło... ja tez starałam sie bardzo delikatnie oczyszczać małej wargi...a tu proszę trzeba mocno:confused::confused: a jak w ogóle zauważyłaś, że jest cos nie tak:confused::confused:

karoo- i co z jagódką:confused::confused::confused: nie obwiniaj sie kobietko... nie możemy przecież 24 godziny na dobe byc przy naszych pociechach...choć byśmy nie wiam jak tego chciały...

Okazalo sie ze to nie uplawy byly a w sumie poszlam bo mala miala lekko czerwowe a sie okazalo ze wargi na samym gorze sie zrosly taka przezroczysta blonka bo wlasnie ze lekko je rozchylalam :no: kurcze jak zobaczylam jak to robi lekarz to az sie zdziwilam ze mala nie plakala a ta nic tylko sie smiala wiec to nie boli i mowila zeby porzadnie rozchylac i myc woda z mydlem i sie nie bac bo nie ma czego i dala nam masc z wit. A do smarowania dodatkowo :-D

O cholender przeraziłyście mnie:szok: . Ja małej czasami rozchylam, ale nie żeby codziennie:no: A samemu moża poznać czy zarosło? Jestem w :szok:

reklama
O cholender przeraziłyście mnie:szok: . Ja małej czasami rozchylam, ale nie żeby codziennie:no: A samemu moża poznać czy zarosło? Jestem w :szok:
mozna to widac tylko trzeba mocno rozchylic i zobaczyc czy sie nie skleilo od gory lub u dolu :baffled: a to rzeczywiscie nie boli moze troszke podobno zaszczypac i tyle :happy: a i mi lekarz powiedziala ze czasem dziecko nie moze potem siknac to trzeba je wlozyc do miski lub wanny z woda :laugh2:

Do góry