A bylas potem na kontroli czy juz nieU Matyli też tak było tylko jej zrosły sie lekko na dole.Pediatra przed przerwaniem błonki bagietką dała troszke zelu znieczulającego i mała nic nie poczuła.
reklama
rany boskie aleście mnie przestraszyły!! zaraz przy kąpaniu tam Alce zaglądałam, chyba wszystko w porządku, nie miałam pojęcia, że takie rzeczy się mogą zdarzyć teraz się będę baczniej przyglądać przy każdym przewijaniu...
falbala dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo. Ja bym nigdy nie wpadla na to ze cos tam sie moze zrosnac. A najwazniejsze ze malej nic nie bolalo i ze lekarz okazal sie w porzadku bo z tego co tu nieraz czytam to lekarze w Polsce nie sa mile nastawieni do pacjentow, nie wazne czy malych czy duzych.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Falbala, dobrze, ze z mala juz ok. Czytalam kiedys o takim zrastaniu sie warg u dziewczynek i jak sie to zaniedba chirurg musi dzialac. Ja Sarze staram sie dokladnie myc codziennie przy wieczornej kapieli, wiec chyba nic nam sie nie zrasta.
Karoo, nie win siebie! To byl nieszczesliwy zbieg okolicznosci. Jagodka na pewno szybko dojdzie do siebie. Jak sie czuje w ogole? Powaznie sie zranila?
Jaaga, no to z Hani postawna dziewczynka jest :-)
Karoo, nie win siebie! To byl nieszczesliwy zbieg okolicznosci. Jagodka na pewno szybko dojdzie do siebie. Jak sie czuje w ogole? Powaznie sie zranila?
Jaaga, no to z Hani postawna dziewczynka jest :-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
My Ollesia to samo :-)
Chyba, ze wczesniej pojdziemy na szczepienie - tylko, ze nadal nie wiem czy szczepic na menigo czy pneumokoki ??? Bo te wszystkie przypadki ostrej sepsy byly menigokokowe...Tak w Tv mowili...
Chyba, ze wczesniej pojdziemy na szczepienie - tylko, ze nadal nie wiem czy szczepic na menigo czy pneumokoki ??? Bo te wszystkie przypadki ostrej sepsy byly menigokokowe...Tak w Tv mowili...
no nie wytrzymam z tymi lekarzami wyobraźcie sobie że neurolodzy prywatni równiez nie są od tak sobie na zawołanie i terminy prawie zblizone do tych państwowych więc pozostajemy przy terminie 29maja w klinice to w zasadzie juz nie daleko a najbliższy prywatny był na 28 maja no to sie zdziwiłam
reklama
Podziel się: