reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
rany boskie aleście mnie przestraszyły!! zaraz przy kąpaniu tam Alce zaglądałam, chyba wszystko w porządku, nie miałam pojęcia, że takie rzeczy się mogą zdarzyć:szok: teraz się będę baczniej przyglądać przy każdym przewijaniu...

falbala dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo. Ja bym nigdy nie wpadla na to ze cos tam sie moze zrosnac. A najwazniejsze ze malej nic nie bolalo i ze lekarz okazal sie w porzadku bo z tego co tu nieraz czytam to lekarze w Polsce nie sa mile nastawieni do pacjentow, nie wazne czy malych czy duzych.

Falbala dobrze, ze wszystko jest ok:-)
A my wczoraj byłysmy na kontroli mała zdrowa jak rydz wazy 8700 i 72 cm wzrosciku:-) no i zębow jak narazie nie widac:confused:

Falbala, dobrze, ze z mala juz ok. Czytalam kiedys o takim zrastaniu sie warg u dziewczynek i jak sie to zaniedba chirurg musi dzialac. Ja Sarze staram sie dokladnie myc codziennie przy wieczornej kapieli, wiec chyba nic nam sie nie zrasta.

Karoo, nie win siebie! To byl nieszczesliwy zbieg okolicznosci. Jagodka na pewno szybko dojdzie do siebie. Jak sie czuje w ogole? Powaznie sie zranila?

Jaaga, no to z Hani postawna dziewczynka jest :-)

My Ollesia to samo :-)
Chyba, ze wczesniej pojdziemy na szczepienie - tylko, ze nadal nie wiem czy szczepic na menigo czy pneumokoki ??? :confused: :confused: Bo te wszystkie przypadki ostrej sepsy byly menigokokowe...Tak w Tv mowili...

no nie wytrzymam z tymi lekarzami :wściekła/y: wyobraźcie sobie że neurolodzy prywatni równiez nie są od tak sobie na zawołanie i terminy prawie zblizone do tych państwowych:confused: więc pozostajemy przy terminie 29maja w klinice to w zasadzie juz nie daleko a najbliższy prywatny był na 28 maja no to sie zdziwiłam:baffled:

Sandra, ja na nic nie szczepie. Jak Piotrus pojdzie do przedszkola, to wroce do tematu. Moze do tego czasu szczepienie p/pneumokokom wejdzie do kalendarza. ;-) :-p

reklama
Do góry