karoo-kp
Mama Jagodzianki
Leyna, ja od poczatku uzywalam pampersa i nigdy nie mialam takich problemow, dopiero jak zalozylam te nowe z zielona wkladka - wczesniej bylo ok. Napisalam juz do instytutu Pampersa, zobacze co mi odpisza. A co do strupkow -no to normalne po takich krostach jakie ona jeszcze ma. Po prostu nikna jej te krosty napuchniete czerwone (saczyly sie niekiedy nawet) i zasuszaja sie, ale rekacja jest niesamowicie szybka na pozytywnie po zmianie pieluszek... Mialam jeszcze kilka z poprzedniego opakowania tych starych bez zielonej wkladki, ale juz niestety koniec...
Sandra, dokladnie, moze to to, moj malzonek dzisiaj kupuje Huggiesy superflexy. Jeszcze sobie przypomnialam, ze w tej naszej walce z odparzeniami czy pieluszkowym zapaleniem skory (teraz dopiero wiem, ze to bylo uczulenie) byly ze dwa dni gdzie sie ladnie pogoilo prawie do zera - i to byly te dni, kiedy dokopalam sie do tych starych pieluch i z nich korzystalam...
Sandra, dokladnie, moze to to, moj malzonek dzisiaj kupuje Huggiesy superflexy. Jeszcze sobie przypomnialam, ze w tej naszej walce z odparzeniami czy pieluszkowym zapaleniem skory (teraz dopiero wiem, ze to bylo uczulenie) byly ze dwa dni gdzie sie ladnie pogoilo prawie do zera - i to byly te dni, kiedy dokopalam sie do tych starych pieluch i z nich korzystalam...