reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
a ja czasem wtorkowe a czasem czwartkowe, za to zawsze mam u mamusi obiady czwartkowe. A co do wagi to u mnie 73,5 kg- myslę,że nie jest źle ,wszyscy mowią, że nie widać że jestem w ciąży a ja i tak czuję się jak słonica. Wszystko czego za dużo poszło mi w nóżki niestety

Ostatnia edycja:
He he ja tez mam w czwartek wizyte:-) jak narazie 12 kg na plusie wszyscy mówią ze tylko w brzuś poszło ale ja troszke ciałka więcej czuje na udach i pupie i nie mam zamiaru nic zrzucac po porodzie najchętniej zatrzymałabym te 10 kg ale znając moje szczęście to strace wszystko w tydzień po porodzie :eek: ( bo ja juz taki chudzielec jestem)
I z mężem żartujemy żeby się cieszył tymi krągłościami bo już nigdy takich nie zobaczy .... a on na to że w drugiej ciąży :laugh2: to chyba że:tak:

jeśli o krągłości chodzi to sobie pozwolę zacytowań Mańka z Epoki Lodowcowej 3 jak się o Eli wypowiadał "Okrągłości są dobre! są w dechę" :-D tak więc się tego trzymam i nie przejmuję się już tym, ze majty noszę wielkie jak stara baba a na udach rozstępy i przyjaciel cellulit:happy: jak to mój mąż stwierdził "ciąża ma swoje prawa.. szkoda, że Ci te rozstępy nie zejdą ale i tak będę Cię kochać":happy: i z takim podejściem zabieram się do lodów z polewą czekoladową ;-)

u mnie tfu tfu by nie zapeszyć, brak rozstępów a cellulit , jakoś sie poradzi :szok:
no nemesis- co innego jak facet mówi a co innego jak się same czujemy :-) na wszelki wypadek nich nasi faceci założą specjalny fundusz na porawę naszego"samopoczucia" ;-)

ojj to sie chyba na ten fundusz nie wypłacą :-) ale tak w gruncie rzeczy masz rację.. teraz tak mówią a potem.. może teraz nie komentuja bo się boją naszych huśtawek humorów i hormonów heh.. zobaczymy potem jak już urodzimy ile w tym co mówią ziarenek prawdy;-)

hehe u mnie już 14 na plusie - ważę się kilkanascie razy dziennie z nadzieją, że może ubyło coś w jakiś cudowny sposób...
za 3 kg będzie tyle co u mężucia....ahhh.. nigdy nie sądziłam, ze tak się stanie :)
grunt by malenstwo mialo mięciutko, jadło smaczniutko i zdrowe się wykluło :)

reklama
Do góry