reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Witam, Witam:)
Ja nie wchodzę często na wagę, bo nie chcę się dołować;( Ważyłam się jakieś pół roku temu było to 49.9kg na 172cm wzrostu... Wlazłam na wagę dwa dni temu i było to już 53kg na nadal taki sam wzrost na szczęście :p Coraz bardziej zaczyna mi się podobać na wadze:) szkoda że tylko widać to na brzuszku (na którym gromadzi się tłuszcz i wylewa się ze spodni;( ) ale cycki mi strasznie urosły ( czego nie można ukryć że mój facet jest zachwycony;D)
Pozdrawiam Wszystkich cieplutko:)

reklama
Ja w chwili obecnej 63 kg na 166 cm wzrostu... jestem w 8 tyg. przybyło mi jakieś 2,5-3 kg ...a nic nie jem :dry:

Hej, ja ważę 53 kg. Na razie chyba za wcześnie żeby przytyć. Póki co mogę tylko schudnąć, bo straciłam apetyt i na jedzenie nie mogę patrzeć ;-)

Ja przed ciążą ważyłam 56 kg przy wzroście 165. Na pierwszej wizycie gin mnie nie badał ale w najbliższy poniedziałek zweryfikuje swoją wagę.
Ale boję się że moja waga będzię szybko rosła bo jedyne na co mam ochote to słodycze i chipsy... no i dużo dużo owoców:-D

Czesc dziewczyny, pisze, chociaz pewnie powinnam poczekac do jutra ( pierwsza wizyta u gin, no i zobaczymy) wiec moja waga obecna to 64 i wzrost 178. Dziewszyny nie martwcie sie, na pocieszenie powiem iz w pierwszej ciazy przytylam ok.....30 kg:) i zrzucialam to, a wlasciwie samo sie zrzucilo w ciagu 5- 6 miesiecy, stopniowo.

Hej wszystkim mamom obecnym i przyszłym! Ja mam pewne obawy - mam 180 m wzrostu i ważyłam przed ciążą prawie 80, a co będzie dalej???

moja 3 ciąża -170 wzrostu i jak narazie 64 kg od 3 tyg . niezmiennie -najwięcej ważyłam w 2 ciązy 72 pod koniec -ale Oliwka była spora bo 4100 miała .Narazie chwilowe napady na słodycze :)

Przed ciążą 51,5 kg na 157 cm wzrostu... Teraz 8tc i waga wskazuje 53,5 kg:szok: :-D Ale słodycze są pyyyyycha :-) No i kanapeczki z musztardką :angry: :tak::-D
Buziaki mamulki :blink:

reklama
ja na szczeście zgubiłam troszkę przed ciążą - bo po dwóch stratach i tabletkach udało mi sie dobic nawet do 65 kg przy 157 - tak wiec po drugiej stracie postanowilam, ze jak nie moge byc mama to chociaz schudne no i zrzucialm do 59 i w piewrszym momencie nawet myslalam ze to nie ciaza tylko skutek szybkiego chudniecia opoźnia mi @:tak: a tu niespodzianka - teraz waże 61 kg:zawstydzona/y: i mam nadziej przytyc tylko ksiazkowo-ciazowo bo łatwiej bedzie mnie przeskoczyc niz obejsc :rofl2:

Do góry