reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tworzenie działu zamkniętego i inne sprawy organizacyjne

reklama
Aneta widzę, ze jesteś właściwą osobą na właściwym miejscu. Ostro wziełaś sie do pracy.:tak:
Co do zamknięcia listy, to myślę, że nie ma aż takiego dużego znaczenia kiedy to nastąpi skoro i tak będzie można ją później powiększać. (Chyba że to wymaga dużo pracy.) A na pewno będzie trzeba ją powiększać, chociażby dlatego, że niektóre dziewczyny są teraz w szpitalu, więc pewnie się nie zapiszą.

Anetko ja w sumie to bez stresu podchodze do tego czy zamekac czy nie ale jak piszecie o jakis Świrach to moze jednak lepiej sie chronic i nie narazac..... my na listopadowkach 2006 mialysmy zasade ze dzieci wklejamy ubrane , nie w kapieli itp... a co do siebie to wola kazdej z nas....:blink: dziekuje za wpisanie na liste

Dobra dobra kochane....nie chwalcie mnie tak bo w samozachwyt wpadne ;-) :-D:-p;-)

Dodac pozniej jakies osoby mozna oczywiscie.....ale raczej nie pojedynczo i co chwile kogos...bo to wymaga interwencji administratorki a nie chcialabym jej wkurzac nadmiarem maili i prosb;-)
Tak wiec czekam do poniedzialku...:tak:
LUCYANN - no wklejanie dziecka nago (i oczywiscie innych tego typu zdjec) jest niezgodne z regulaminem, wiec bardzo dobrze robicie....Ale ja i tak mam opory skoro zdarza sie ze ktos wykorzystuje fotki dziecka podajac ze to jego dziecko - rozniste swiry sie zdarzaja :shocked2::sorry2:

Ja też jestem jak najbardziej za takim forum zamkniętym, więc proszę o dopisanie mnie do listy i dołączam się do chwalących Anete23, gratulacje i podziw za taką organizację jaką nam ujawniasz swoją osobą, nie każdy ma taki dar, a napewno nie ja:-)

reklama
Do góry