reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tworzenie działu zamkniętego i inne sprawy organizacyjne

Zielono_mi - cieszę się że do nas zaglądasz :tak:, a przede wszystkim cieszę się że spodziewasz się maleństwa. Życzę ci pomyślności, radości płynącej z oczekiwania na maluszka i wiele spokoju!
A co do wątku zamkniętego - byłaś i jesteś jedną z nas więc jak najbardziej chcę abyś była z nami!

reklama
Czesc dziewuszki :-)
Nie wiem czy mnie wszystkie kojarzą, bo ogolnie to bardziej sie na watku pazdziernikowym udzielam, ale zaczynałam tu na listopadzie i czytam was regularnie, rzadziej pisze, ale na pewno niektore mnie znają :-D Więc jeśli moge to tez chetnie sie dopisze do watku zamknietego, jesli pozwolicie :-)
Buzka

Bardzo prosze abyscie dziewczyny podjely decyzje w sprawie dostepu MARTYNKI....
MARTYNKO - ja przyznaje ze nie mam jeszcze zdania na ten temat :sorry2:........ale chcialabym zeby osoby majace dostep rowniez sie udzielaly a nie tylko podczytywaly - bo to bez sensu...A sama przyznajesz ze udzielasz sie raczej w pazdzierniku...Dlatego czekam na opinie dziewczyn.

Witam :-)
Ja zgadzam się z Aneta. Uważam że forum jest do udziela się, dzielnie opinii a nie tylko czytania. Ale kwestię pozostawiam do rozstrzygnięcia przez pozostałą część forumowieczek. Życzę udanego dnia :-):-):-)
Carol_ka

Anetko dziękuję za wpisanie na listę.
Co do Martynki, to zgadzam się z Anetą, nie po to powstaje forum zamknięte, żeby nas podczytywać, tego właśnie chyba chcemy uniknąć, a propos, ktoś z październikówek ostatnio oskarżył nas o to, że jesteśmy kłótliwe, więc może będę wredna,ale nie jestem za takim udziałem na naszym forum zamkniętym, zresztą zasady uczestnictwa na nim jasno określiła na wstępie Aneta, udzielamy się, a nie podczytujemy.

Gabi, zgadzam się w 100%:tak:W tym wypadku każdy kto nas podczytuje, mógłby chcieć dostępu do zamkniętego ( teoretycznie ).

dziwne bo ja nic na temat klotliwosci na naszym forum nie zauwazylam,jedyne co to to ze jestesmy zgrana paczka,dzial zamkniety to dzial zamkniety.buziole mamuski.;-)

reklama
Do góry