reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tworzenie działu zamkniętego i inne sprawy organizacyjne

No to mamy jasnosc.....:tak:
Kochane.....dopisuje do listy jeszcze Zanetke28, ktora jest w szpitalu (mam nadzieje ze sie ze mna zgodzicie)....
Jesli ktos jeszcze przychodzi Wam na mysl to napiszcie.
Dzis wysle liste do administratorki - no i pozostanie nam cierpliwie czekac az ona stworzy dział :-) Mam nadzieje ze nastapi to niebawem.

reklama
Zielono_mi - nawet nie powinnaś o to pytać... to oczywiste, że powinnaś mieć dostęp :) jestem 100% za :)

A co do Martynki.... ja też poczytuję październikówki, a nie uważam że powinnam mieć dostęp do ich forum zamkniętego. Zamknięty wątek ma być dla nas Listopadówek. Do poczytywania będą wątki otwarte :)

Kochane dział zamknięty gotowy - serdecznie zapraszam :-)
Nasza expresowa administratorka wkleiła link do niego w stworzonym przez siebie watku.
Do dzialu mozecie tez trafic ze strony głownej forum - Związki rodzinne/Album rodzinny/Listopadowe mamy'08.

Dzial jest widoczny oczywiscie tylko dla osob z listy :tak: Mozecie zakladac w nim nowe watki.
I jeszcze na koniec pytanko - czy chcecie przeniesc do niego ktorys z obecnych watkow (np galerie brzuszkow, opisy porodow)???

aneta23 ja jestem jak najbardziej za tym żeby wszelkie wątki w których sa nasze zdjęcia były zamknięte, chociaż właściwie dotyczy to chyba głownie galerii brzuszków. Może wtedy uda mi się namówić M i zrobi mi jakieś ładne zdjęcia bo do tej pory mamy same przypadkowe :-)

reklama
Do góry