reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tworzenie działu zamkniętego i inne sprawy organizacyjne

Ja myślę, że sprawiedliwie będzie poczekać a na przykład osoby, które się tu naprawdę często pojawiają czy mają jakąś dużo ilość postów zapisać automatycznie choć nie wiem co o tym myślicie

Buzia ;*

reklama
Dziewczyny - uzupelnilam liste o wszystkie osoby ktore wczesniej popieraly pomysl utworzenia tego dzialu - jesli kogos pominelam - przepraszam i prosze sie upomniec :tak:
IZKA - juz jestes dopisana do listy (ja jako moderator mam dostep do edycji wszystkich postow swoich i Waszych...wiec ewentualne inne listy tez moge uzupelniac)

I jeszcze pare spraw. Zrobie troche porzadku i polacze watki ktore sie powielaja, np mamy dwie listy mam i 2 watki zdjeciowe.
Polacze tez pare malych watkow, w ktorych poruszalyscie jakis jeden problem z "Ciazowymi klopotami" (np jest taki watek "za duzo wod").
Poza tym chcialam zapytac czy nie chcecie moze polaczyc watku "zakupowego" z "wozkowym".....bo w sumie temat jest jeden - ale to juz jak wolicie, jak dla Was lepiej osobno to niech tak zostanie.
I jeszcze na koniec - Jesli nie podoba sie Wam nazwa ktoregos z watkow, dajcie znac, moge to zmienic :tak:

Oj Aneta 23 widze ze ostro zabaralas sie do pracy. To tylko potwierdza ten zgony wybor moderatorki jako bardzo trafny.
Osobiscie uwazam ze polaczenie watkow tematycznie zblizonych jest dobrym pomyslem. Bedzie bardziej jasno i przejzyscie na liscie watkow.
A z zamknieciem listy to moze poczekac do poniedzialku, moze sa stale forumowiczki ktore zagladaja na forum glownie w weekendy...

Aneta23 - w związku z tym że zostałaś wybrana moderatorem - gratuluję ! ( i podziwiam za znalezienie czasu na wszytsko)-zwracam się do ciebie żebyś zdecydowała czy powinnam mieć dostęp do działu zamkniętego czy nie- nie udzielam się zbyt często a widzę że nie bardzo chcecie żeby osoby "mało się udzielające" miały możliwość "podglądania" niektórych wątków.Nie chciałabym się narzucać więc jeśli mogę to decyzję zostawiam Tobie .

Anetka dziękuje za zaufanie i dopisanie do listy:)
Również jestem zdania że jesteś własciwa osoba do tego stanowiska:)

reklama
Do góry