Margomari
Fanka BB :)
yesenia - szarpało mnie co najmniej przez tydzień a test ciążowy zrobiłam 1 dzień po spodziewanej @ i wyszedł taki bladzioch że powtórzyłam za 3 dni żeby się upewnić i to tylko dlatego że mi się impreza szykowała i chciałam wiedzieć czy mogę coś wypić czy powinnam się powstrzymać. Takie ciągnięcie miałam jeszcze co najmniej przez tydzień po zrobieniu testu.
enej trzymam kciuki, może to jednak ciąża, mimo negatywnych testów. Tak się czasami zdarza.
A jeszcze jedno - z tego rozpędu napisałam "folik", który jest tak jak AnnieTess napisała najpopularniejszym kwasem foliowym w tabletkach. A chodziło mi o inofolic - suplement diety w saszetkach (nie jest na receptę) Inofolic - dopełni szczęścia
enej trzymam kciuki, może to jednak ciąża, mimo negatywnych testów. Tak się czasami zdarza.
A jeszcze jedno - z tego rozpędu napisałam "folik", który jest tak jak AnnieTess napisała najpopularniejszym kwasem foliowym w tabletkach. A chodziło mi o inofolic - suplement diety w saszetkach (nie jest na receptę) Inofolic - dopełni szczęścia