reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

TSH - grupa wsparcia

reklama
Dziewczyny czy miała któraś z was usg piersi? Mi dziś wyszło ze mam guzka i torbiele i teraz nie wiem czy mam się bać bo mnie to boli; ( niby mam powtórzyć badania w pierwszej fazie cyklu. Ale znowu cykle mam tak nieregularne że nie wiem dokładnie kiedy to będzie

Enej ja mam usg piersi regularnie raz w roku. Endokrynolog zaleciła w związku z problemami z tarczycą. Obraz był zawsze czysty więc trudno mi się wypowiedzieć. Ale skoro masz powtórzyć badanie to może nie panikuj i spokojnie poczekaj. A który lekarz wysłał Cię na usg? Konsultowałaś z nim wynik czy czekasz na powtórne badanie?

Internista mnie wysłał bo mam takie bolące zgrubionie i myślałam że to zatkał mi się węzeł chłonny. A do kontroli idę w pon tyle ze radiolog już przepisał onkologa

Poniedziałek już niedługo. Więc spokojnie poczekaj i nie panikuj. Może lepiej że onkolog bo przynajmniej specjalista się wypowie i będziesz miała spokój. Ja tak miałam ze znamieniem na skórze. Dermatolog wysłał mnie do onkologa. Nastraszył tak, że spać nie mogłam. A po badaniach u onkologa okazało się że to niegroźna zmiana, która bolała po podrażniłam ją stanikiem. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :happy2:

Enej trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Nie martw się idziesz do specjalisty , będzie ok. Dobrze że zrobiłaś to usg bo przy chorobach tarczycy powinno się robić. Trzymaj się!

reklama
Witam!!
Gdzie jestescie? Caly czas bardzo wypadaja mi wlosy. Ja mam krotkie ale ostatnio troszke dluzsze moze dlatego tak widac ze wypadaja ??

Do góry