reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

TSH - grupa wsparcia

reklama
Ja mam,spoko nie matrw sie .Tego sie i tak inaczej nie leczy niz euthyroxem albo letroxem.Ewentualnie mozesz sprobowac diety bezglutenowej.
Hashimoto nie jest straszne ,trzeba tylko miec dobergo endo.

Niech ten świąteczny czas odmieni wszystkich nas.
Niech pokój i spokój nam w sercach zawita.
Niech pośpiech przy stole nie gości,
niech tegoroczne święta będą pełne radości.
Niech razem z opłatkiem uśmiechem się każdy podzieli,
byśmy w ten czas świąteczny byli prawdziwie weseli!

Nim gwiazdka zabłyśnie, nim święta przeminą,
niech Wam błogosławi Panienka z Dzieciną.
Niech się Wasze życie w szczęśliwości splata,

dziś, jutro, w Nowy Rok i po wszystkie lata.

Enej przynajmniej czujesz sie lekko. Ja tez pilnowalam sie , zeby nie przytyc i udalo sie. Po 4 tygodniach brania euthyroxu moje tsh z 3,3 spadlo na 2,3. 20 grudnia bylam u endo. Lekarka powiedziala ze jestem juz wyrownana tarczycowo. Mam tak powiedziec ginowi i ewentualnie szukac przyczyny gdzie indziej. Bralam 25 na przemian z 50, a teraz mam brac juz 50. Za 2-3 miesiace do kontroli , chyba ze wczesniej zajde w ciaze. Juz jestem po owu, przesunela mi sie troszke. W tym cyklu mialam w 15 dniu wiec testowanie przenioslam na 30 dzien. Pozdrawiam

reklama
Do góry