reklama
K
Katijah
Gość
Mam nadzieję, że lekarz mnie wyśmieje z tym chińskimMi z tego chińskiego to takie lipne miesiące wychodzą
Mam nadzieję, że lekarz mnie wyśmieje z tym chińskim
Ja tylko wiem, że jak chce się chłopca to trzeba trafić w owulacje. Ale mnie się niestety nie udało
K
Katijah
Gość
No dziewczyny z testami owu próbowały się wstrzelić i dziewczynyJa tylko wiem, że jak chce się chłopca to trzeba trafić w owulacje. Ale mnie się niestety nie udało
Mooni89
Fanka BB :)
Podobno dziurę w dziurze zrobić to sztukaJa tylko wiem, że jak chce się chłopca to trzeba trafić w owulacje. Ale mnie się niestety nie udało
K
Katijah
Gość
TaaaPodobno dziurę w dziurze zrobić to sztuka
Podobno dziurę w dziurze zrobić to sztuka
No to chyba nieprawda Ptaka z ptaka trudniej zrobić
K
Katijah
Gość
Każdy bwytlumaczenie znajdzieNo to chyba nieprawda Ptaka z ptaka trudniej zrobić
Każdy bwytlumaczenie znajdzie
Oj tak No ale trzeba próbować
reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Podobno plemniki dające chłopca żyją krócej, ale są szybsze, niż te na dziewczynkę. więc najlepiej próbować w dzień owulacji i po niej. A na dziewczynkę odwrotnie, kilka dni przed owulacją.Mój mąż powiedział, że do moich 34 urodzin możemy się starać. Bo on uważa, że później to jest za duże ryzyko. Trochę się z nim zgadzam. No i my mamy dwie córki, także może się trafi synuś. Chociaż to trudne tak wcelować. Może jakieś rady? [emoji848] [emoji6]
Podziel się: