reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Natka ja tylko chodziłam na NFZ i bardzo sobie chwalę. A ponieważ nie jestem zwolenniczką zbyt częstego robienia usg to mi pasowało to co dawało państwo :-)

reklama
cześć laski,
wczoraj nie byłam w stanie pisać. Mdłości mnie męczą i zdarzył mi się pierwszy pawik:dry:
Mamo Moje przypuszczenia jednak się sprawdziły. Wiem że cokolwiek tu napiszemy to nie zmieni to twojej decyzji. Myślę o tym od wczoraj. Nigdy bym nie powiedziała że dasz się wcisnąć w sztywne ramy kategorii: wielodzietne lub nie...i za to cię kochamy.Choć powód twojej decyzji wydaję mi się inny. Piszemy tu o wszystkim, nie tylko o naszych kruszynkach, gdyby tak było wyniosłabym się dawno na wątek ciążowy, a tego nie chce, bo tu mi najlepiej. Nikt nigdy nikomu nie wyliczał ile ma dzieci ani czy pasuje do nas lub nie. Choć w duszy myślę że smutno ci z tego powodu. W każdym razie trzymam kciuki za ciebie, za twoje dalsze sukcesy i choć dobrze wiesz że bez ciebie tutaj nigdy nie będzie tak samo to życzę ci wszystkiego dobrego kochana....:-(

A ja się chyba do Polski wybieram....
Pozdrawiam was wszystkie i wlecę później podczytać resztę

Witam.
Ależ dziś piękna pogoda!!! Chyba młodego zapakuję w wózeczek i na spacerek się wybierzemy. Moje chłopaki wybierają się dziś na urodzinki do koleżanki i muszę jeszcze po prezenty skoczyć. Co można kupić ośmiolatce??? Ja od lat bywam tylko w działach chłopięcych:-D i kompletnie nie wiem co teraz interesuje takie dziewczynki.

bedismall nie zazdroszczę pawików :baffled: ja miałam to szczęście, że moje ciąże były bezpawiowe ;-) ufff

mama razdwatrzy Witaj! :-)

HEJKA!!!
Mama gratki kredytu i nie pisz takich rzeczy ten wątek jest dla Ciebie :-) od zawsze bylas odkad pamietam ;-)
madlen juz 34tc... :szok: i widze ze po przeprowadzce, super :-)
Wisienka trzymam kciuki!!!!!!! musi byc dobrze :-)
bedi wspolczuje pawików, ja w zadnej ciazy tego nie miałam na szczescie... :-)
Nie pamietam od której ten przepis na ciasteczka mam ale informuje ze jutro bede robić :tak: albo moze nawet dzis... ;-) dam znac czy mi smakowały :tak:

I witam dwie nowe mamy - asik i mama razdwatrzy :tak:

Dzis PIEKNA pogoda, jabłka prawie skonczone, ja dzis sprzątam... wczoraj w półkach ukladałam u dzieciaków :-) normalnie uwielbiam taka jesien cieplutką.... ;-) az chce sie zyc... :tak: za 30min pedze po starszaki do szkoly, obiad i na dworku bedziemy siedziec i korzystac :-)
Ponoc ma byc tak łądnie jeszcze do piątku nastepnego ale ciekawe... oby :-)
BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!! :*********************************

Liza powodzenia przy ciasteczkach, ja znów piekłam:-)

Mama razdwatrzy witam:-)

Weroniczka, mnie to gin w pierwszej ciąży przyzwyczaił do usg, bo przy cukrzycy musiał często kontrolować wagę Maluszka. Jakoś zawsze byłam spokojniejsza. Od wczoraj to zastanawiam się czy wszystko jest ok, bo ruchy czuję tylko takie sporadyczne. Ale pewnie nakładłam sobie do głowy. Gin powiedział, że na tym etapie to normalne.

Byłam dziś w up i w banku zmienić umowę ubezpieczenia domu, później zakupki i kupiłam sobie świetny płaszczyk w lumpku za 14zł, na wiosnę będzie idealny:-) bo teraz ledwo już się dopinam w brzuszku:-)
Teraz walczę z bigosem, włożę w słoiki i na święta jedna potrawa z głowy. A na obiadek gulasz z pęczakiem:-)

kurczę Natkaa a ja się za rosół od wczoraj wziąć nie mogę...Najchętniej to McDonalda odwiedzam:zawstydzona/y:Niech ktoś za mnie ugotuje, please!

Liza no super że sezon prawie za tobą. Teraz wlatuj częściej. Jak sobie radzisz?

Mama1-2-3 mogę cię tak nazywać? Witaj u nas i pisz często i gęsto żebyśmy miały co robić i co czytać,haha:tak:
Byłam na mieście, Kupiłam sobie kremy do twarzy - bo mi hormony szaleją, syfek na syfku....Patrysiowi kupiłam tramki za kostkę a chciałam coś na zimę już...niby mój ulubiony sklep ale nic wybrać nie mogłam. Te na zimę były wąskie w środstopiu i sztywne. W tych przynajmniej będzie mu wygodnie...Mąż dziś nadgodziny wziął ale wcześnie skończy. Zaraz w domu będzie a ja nic nie mam do jedzenia...........:baffled:

reklama
Witajcie.
Wczoraj przezyłam grozę. Cały dzień brzuch mnie bolał. Wieczorem przyjechała do Mili moja siostra a ja pojechałam na IP. Tam chcieli mnie zostawić bez badania na oddziale. Pola nie ma więc powiedziałąm, ze nie mogę zostać i, ze wrócę jeśli cokolwiek by się działo. Dalej mnie nie zbadali. Dziś w szpitalu miał byc mój gin na dyżurze więc jakby cos miałam przyjechać dzisiaj.
Wzięłam urlop na dziś na żądanie. Rano obudziłąm się bez żadnego bólu. Zaprowadziłąm Milę do przedszkola i połozyłam się. Nic mnie nie boli już na szczęście. Obudziąłm się za to z mega mdłościami i szarpaniem na wymioty. Obrzydza mnie wszystko:lodówka, kuchnia, szafa, łazienka a jeśc moge tylko pizzę!Mam nadzieję, ze to znaczy, ze Fasol się zadomowił i rozwija się ładnie
biggrin.gif

Do góry