reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Wiyajcie.
mama mnie zmobilizowała żebym wstawiła jej zdjęcie więc witam sie dzisiaj porannie. Coraz mniej czasu mi zostało a tyle jeszcze mam do załatwienia. Na dodatek Maciek się rozchorował, zapalenie zatok i oskrzeli. Czytaj cienka kurtka, brak czapki i adidaski. Oj mam ochote mu wlac po prostu!!! :wściekła/y:
Ide dziś do okulisty po recepte na okularki i kolejny wydatek się szykuje.
Pogoda mokra i zimna, pada snieg. Wolałabym juz wiosne bo nie podoba mi sie mobilnośc w tych warunkach.
Maureen pozdrawiam
mama przykro mi z powodu taty, dobrze, ze rak nie złośliwy, &&&&&&&&&&&& trzymam

mama05 z małżem

Maureen dzięki kochana..
tata ma 65 lat-teraz 31 marca skończy...wiem ,że bedzie gorzej a nie lepiej ,ale tak szybko Mu sie pogarsza.....
do tego ma cukrzycę i nic nie chce się goić po operacji...

witam poniedziałkowo:-)

a więc pediatra potwierdziła zapalenie spojówek i pochwaliła za zapodanie kropli z antybiotykiem:-) uff, mamy jej zakraplac do środy rana a potem juz możemy wyjeżdzac.

2tyg temu pod pachą wyczułam guzka ale zapomniałam o nim az zaczął boleć!! jest większy niz wtedy.... za tydzien idę do gina mam nadzieje ze mi to ładnie wszystko wytłumaczy co to jest....

Mama05 ślicznie wyglądacie razem!!! takie kochane małżenstwo:-) i sciskam Cię z powodu taty i sił Ci życze..
Wisienka nie stresuj się tak powrotem do pracy... nie będzie tak źle trzymaj się i myśl pozytywnie!!

reszcie przesyłam pozdrowienia

Witam i ja!
Juz po zabiegu, nie bolalo nic a nic ginka mnie zagadywala i nawet nie wiem kiedy wlozyla. Mam sie oszczedzac lezec nie dzwigac nie masowac brzucha...Dzieci przejete sporo mi pomagaja ale pewne rzeczy musze zrobic sama.

Mamo zdrowia i sil dla Taty! Piekna z Was para!
Wisienko na zlosc mamie odmrozil sobie uszy...zdrowia dla Macka
Sempe gratuluje pucharu! A guzek warto zbadac ale skoro boli to raczej nic najgrozniejszego
Mauren pozdrawiam, pokazuj sie czesciej!!!

Witajcie!!
Zuzia to u nas te same wskazania. Trzymam za ciebie kciuki, musisz wytrzymać.
Mamo - pięknie na zdjęciu wyglądacie. A co do taty to bardzo współczuje, pewnie serce ci krwawi. Trzeba być dobrej myśli.
Sempe ja czekam z niecierpliwością co do wieści o tym guzie. Trzymaj sie!!!

A ja leże i to duzo. Dzieci kochane pomagaja jak mogą. Teściowa tez mi pomaga. Zaoferowala chodzic po Domisa do przedszkola, wiec od srody go puszcze. U mnie niestety skurcze pojawiaj asie mimo nospy. Wiec leze. Odebralam dzis wypis i jak przeczytalam przyczyne pobytu" ryzyko przedwczesnego porodu" ciarki mnie przeszly.

jestem ..
Domino juz odebrany ,bawia sie u góry..Tom bedzie za 1,5 h..

Sempe dzięki kochana ;)milusio ;))
a Ty zbadaj tego guzka..
zdrówka dla Ali.

Zuz Inka dzięki ..
dobrze,że masz pomoc w dzieciach ..
i że nic nie bolało..
teraz wypoczywaj ile sie da..

Azile dziękuję ..
a serce boli ,ale ....mama dzwoniła ,ż epo wczorajszej rozmowie tata zgodził się na kolejne badania więc światełko w tunelu jest...bo ostatnio to tylko o smierci mówił;((
Ty tez kochana leż ..cudnie,że tesciowa zaoferowała pomoc..
a myśleliście juz nad imieniem dla córki??

ja mam jutro ginke..odbiore cytologie i poproszę o usg czy owu bedzie...

Mama trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę&&&&&&&&&&&&:)
A imię dla córeczki mamy od wielu lat:) MARTA
Tylko skurcze mimo tej nospy sie pojawiają. Denerwuje się tym. W środę skoczę do mojej ginki może da coś mocniejszego. Bo jakoś nie widzę się znowu w szpitalu:(

reklama
Azile dziękuję ..
Matra -slicznie ;)))

co do skurczy to ja przy Dominiku brałam Fenoterol...no spa nie pomagała i brałam ten lek co 4 godziny dzień i noc..odstawił mi po skończonym 37t.c.

Joaś pozdrawiam i ściskam;))))

Do góry