reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się i ja :))
zjadłysmy z Zuzą owsiankę cynamonową :)
zaraz się szykuję na imprezkę dla dzieci -taka feriową :))
i na 11.30 ginek.

Joaś dziękuję kochana za wsparcie ...
i za komplementa;))
trzymaj sie -tata czuje ,że z Nim jesteś...tak jak mój..

Izulka witaj nasza zabiegana ..
dzięki za słowa otuchy..ja też potrząsłam trochę mamą z kolei i wcz,jak z Nią rozmawiałam to mówi ,że tata zgodził sie na kolejne badania ...a to juz coś..
jak tam wyspałas się ??

Katrina super ten popis mamusiek :)) się kobiety skrzyknęły!!

no i Joaś masz rację 1000 stronkę mamy:):)

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

sto lat mnie nie było...spróbuję podczytać co uwas
U nas było nieciekawie ale jest lepiej i dziś nam stuka 3 latka po ślubie i 8 lat razem...
Patrysiu skończył roczek ale nie chce chodzić, ma dopiero jeden ząbek, dalej pije Nutramigen, każda próba wprowadzenia mleka krowiego kończy się wysypką

Vanessa i Dominik mają ferie....a Dominiś zaczął nosić okulary niecały miesiąc temu. Ma wadę +5.25 i +6.00,w kwietniu do kontroli. Właśnie szukam mu takiej gumki podtrzymującej okularki na głowie

Mamy psa Baxtera, miał być labradorem ale jest mieszańcem i gubi sierść jak szalony, nie wiem co z tym zrobić, chciałabym go na dworzu trzymać bo okazało się że Vanessa ma alergię na psa i nie wiem co robić.Dom zarasta sierścią i błotem

Pozdrawiam was wszystkie gorąco

reklama
Azile zapytaj ginka o ten Fenoterol o którym Ci pisałam....

Sempe..zdrówka i miłego wyjazdu..
a starszy.....cóż..;/
i dzięki za &&&&&&.

Bedi-100lat???? nie!! 120lat Cie nie było..ja Cię tu nawoływałam ,ale cisza..
fejnie,że wleciałaś -bardzo się ciesze ,że o nas pamiętasz ;))
usciski dla Partysia :)
miłych ferii starszakom-moja Zuza tez ma ferie..
no i wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy

jestem....
a u mnie po wizycie tak:

cytologia grupa II więc oki..

po usg -mam dziś 10d.c.
szok i dla mnie i dla ginki bo....w prawym jajniku mam 20mm pęcherzyk!!!
a prawy mi już kilka lat nie działa-pisałam Wam,że na ostatni usg powiedziała,że wygląda jak jajnik po menopauzie...więc tymbardziej nie było w nim małych pecherzyków a tu nagle dzis 20mm na 21mm
słowa ginki"ale beda jaja jak pani z prawego zajdzie ;)))"

w lewym cisza...

endo-taaaadam !! 9mm...dla mnie to szok!! bo ja zawsze miałam 3 góra 4mm a żeby sie dzidzia zagnieździła to musi być minimum 7mm..
tak więc witaminki działają na mnie..

a na owu chyba te ziółka zadziałały bo nie wiem co innego ...prawy nawet przy stymulacji hormonami nie reagował!! zawsze tylko lewy a tu masz jaka niespodzianka..

tak wiec z wizyty jestem zadowolona!
wczoraj działalismy to dzis dam na luuuz i podziałamy jutro.
test owu narazie negatywny.

impreza dziecieca tez udana..na koniec była pizza więc objedzona jestem...

ANRAD witaj i rozkładaj kocyk:))
gratuluję 3jeczki:))

Witajcie
Przepraszam, że mnie tak mało spróbuję doczytać.

mama - gratki wizyty i oby się udało. Może działajcie w każdy dzień nawet po 2 razy może się wtedy uda?

uciekam czytać

Majqa witaj zabiegana mamusko:))
dzięki za &&&..
wiesz w tamtym cyklu działalismy 4 dni pod rząd i to nie jest dobre...my wykończeni:))) a i tak nic z tego nie wyszło...teraz podziałamy co 2 dni.:))

a Ty czytaj ,czytaj:))
przyjemności.

doczytałam

azile - kurcze ale miałaś akcję odpoczywaj i leż
zuz-inka - też wypoczywaj
agatulka - gratuluję ślicznej Martusi
wisieńka - zdrowia dla syna i &&& za jutro
pawimi - szaleje ten syn Twój a tatuaż hmmm sama bym chciała taki na stopie malutki ehh
joaś - zdrowia dla taty - oby wszystko było ok
mama - dla Twojego taty również; ładnie wyglądacie (Ty i mąż)

Dziś szczepiłam Natalię z okazji skończonych 5-ciu lat. Dzielnie zniosła. Młodego odstawiam od cyca w nocy bo spać mi nie daje i sukces - zjada ładnie mm. Daję mu cyca 2 razy w ciągu dnia ale i to muszę wyeliminować bo chcę sobie kwasy zrobić. Mama ile u Was kwasy w salonie kosztują? U nas 120zł jeden zabieg a najlepiej wziąść 6.

melduje się że żyje

podtrzytuje was ale zeby coś skrobnąc to już czasu brak:eek::eek::eek:dzieci mają ferie od poniedziałku i porostu jest urwanie głowy weronika pojechała do babci a błażej marudzi że mu sie nudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

umnie ruszył remont z kopyta bo fachowiec przychodzi już w kwietniu bo póżniej niema terminu wolnego a dziś gosciu był na pomiarze drzwi i wyliczył mi 5000 :szok::szok::szok: za 5 par

azalie zuz-inka leżec leżec i jeszcze raz leżec bo dzidzia najważniejsza :tak::tak::tak:

mamo super wiesci od ginki zobaczysz teraz bedzie wszystko dobrze dużo zdrowia dla twojego taty i wiem co przechodzisz umnie szwagier też jest chory on ma złośliwego ia dopiero ma 45 lat i polska niechciała sie wziąśc za leczenie ale nie będe smęcic a na zdieciu to wyglądarz jak 18 fajna z was para
joaś dla twojego taty również dużo zdrówka

ucieka bo syn zwala mnie z kompa:eek::eek::eek:

reklama
kURCZE NA 1000 strone sie nie zalapalam ale wpisze sie na 1001 :-)
leze i az mi glupio, dom zarasta brudem ale trudno

Pozdrawiam wszystkie, czytalam ale nie pamietam co komu

Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7
Izulka my tez wieczny remont starego domu, caly czas cos trzeba zrobic przerobic...tyle ze my z m to lubimy :-)

witaj nowa wielodzietna mamo!

Do góry