reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Azile kochana witaj nam :)) oszczędzaj sie proszę i leż jak trzeba ;)

Sempe -oby było po Twojej myśli..zdrówka dla Ali!!

Agatulka dzięki ... w avatarku to ja;)
gratuluję raz jeszcze córki!!
jesteś pełnoprawną wielodzietną hahaaa-zazdroszę jak nie wiem co:)) ale tak pozytywnie ;)

jak dobrze,że już 18.00 -już nie długo pójde spać

A ja siedzieć muszę w korytarzu w polskiej szkole bo mamy wywiadowki i nie moglam nigdzie pojechać.. vincent zaraz rano mial a oli teraz pod koniec zajeć . Nuda....
Martusia sliczna jest!!!

Agatulka jeszcze raz ogromne gratki dla Was i caluski dla martuni! Sliczna jest!!!!
Azile super ze juz w domu oszczedzaj sie!
Iwet to juz niedlugo nacieszysz sie corka :tak:
Pawimi pewno ze milo cos takiego uslyszec!

pozdrawiam wszystkie!

Hej, witam miałam Wam co innego napisać - jaki był mój dzień i co się działo. Ale znalazłam zdjęcia na nk mężczyzny, z którym kiedyś byłam. Który był przyjacielem mego męża jeszcze zanim mnie poznał. Miał taki głos ...że wszystkie leciały na ten głos.Był cholernie przystojny. Cholernie inteligentny. Był dziennikarzem i polonistą. Był bo zmarł na raka w dzień rocznicy mojego ślubu w 2011r. Jak zobaczyłam jego profil na nk i zdjęcia... Nostalgia, uśmiech na twarzy myśli i obrazy przed oczyma. Był 14 lat starszy ode mnie ale emocjonalnie strasznie zniszczony przez różne zdarzenia i związki. Zdezerterował kiedy zobaczył, że zaczyna się robić między nami poważny związek. Umówił się ze mną, że przyjedzie do mnie - wtedy do akademika-kończyłam studia i powie mi bardzo ważne rzeczy dla mnie.Że musi to wszystko ułożyć w głowie, żeby powiedzieć piękne słowa. Nie przyjechał a ja czekałam.... Był Sylwester, miałam jechać w Karpaty Ukraińskie z grupą ze studiów , zostałam i czekałam....:) Jak go spotkam Tam to zapytam o tamte słowa :)))
Zaraz przyjedzie mój mąż :) z 2 zmiany to powspominamy Marka :)) I nagle wszystko stanęło, przestało być ważne. Że przed chwilą skończyłam piec ciasto ,chleb na jutro.Że jestem zmęćzona , że dzieci dały popalić... Ale jestem tutaj i żyję... Czasem daję radośc czasem złość innym. Ale to tylko chwilka w tym ,co mnie czekam Tam. I, że jeden moment może zmienić cały scenariusz na jutro , na czas za tydzień, miesiąc.

dobrej nocy :)

izulka-to przykre i zarazem piekne co piszesz.udalo ci sie ubrzc to w slowa:)

a czlowiek tak goni i goni ja zawsze chwilke po jakiejs tragedi wyhamowuje na chwile,ale zaraz znow gonie do przodu nie widzac rzeczy pieknych(drobnostek),ktore nas otaczaja wiecznie malo i malo.ech ja dzisiaj wlasnie mialam okropny sen.poganialam meze z remontem,ze chce jeszcze kominek,nowe meble i jakies kompletne bzdury oczywiscie mialam zal ,ze zarabie zbyt malo.
poszedl do pracy i wrocil juz po godzinie,ale wiecie co bez prawej reki.powiedzial tak:teraz to juz cie w zyciu nie zadowole/plakalm jak bobr,ale bylo za pozno.Brrr dobrze,ze to tylko sen
jednak kaze gleboko sie zastanowic czy warto za wszelka cene???????
uciekam zycze milej niedzieli kochane
mamo-wiem,ze to ty przeciez pisalam juz kilka razy rewelacyjnie wygladasz.:-)

witajcie:-)

poszlismy i wygrałam w kategorii kobiet!!!! nagrodą był puchar, kosz kiełbas i wędlin chyba ze 6kg
biggrin.gif
skórzany portfel, waga podróżna do bagazu, zestaw ładowarek podróżnych, karnet na siłownie na 7dni, małżonek wylosował szampana
biggrin.gif
potanczylismy ze 2h i o północy zabrałam mojego spitego juz męża do domu
biggrin.gif

zaraz po dziewczyny jedziemy, dostalismy potwierdzenie przesunięcia rezerwacji w hotelu i do Kudowy jedziemy w środę!! uff jutro z Alutą do lekarza.

Pawimi zdjęcia nie zrobiłam ale poczekamy na relacje z gazecie może będzie mnie widać:-) i jak tam po wywiadówkach???
Izulka każdy z nas wie ze kolej rzeczy jaka się dzieje w naszym życiu jest nieprzypadkowa!
Agatulka słodziutka malutka!!! niech zdrowo się chowa:-)

pozdrawiam i zycze dobrej niedzieli:-)

Witajcie.
Nie bede smęcic bo czas sie wziąc w garśc. Życie jest jakie jest i nie zmienie niektórych rzeczy a to co było w mojej mocy już zrobiłam, juz nad tym pracuję.
Pawimi dzieki za post o tęsknocie "starszaka" przyda mi sie do zażegnania matczynych niepokojów.
mama super, ze imprezka udana, głowa boli??;D
izulka jak wiele prawdy jest w tym co pisz, osobiście nie lubię swoich wspomnień ale czasem też sie nad nimi zawieszam...
Agatulka jaka Tuśka sliczna, gratuluję kochana i zdróweczka, przespanych nocy i samych radości
azile ciesze sie, ze już wszytsko w dobrze, dbaj o siebie
sempe gratulacje, no popatrz się, ukryty talent w tobie drzemie, Kudowa Zdrój??Moje rodzinne strony:-)
Zuzuinka buziolki co u was?
Pozdrawiam wszystkie wielodzietne.
I trzymajcie&&&&&&&&&&&&& w środę do pracy

Hej Dziewczyny,

poczytałam, jak zwykle u mnie brak czasu na wszystko, chyba naprawdę kiepsko zorganizowana jestem :crazy:
Dzieciaki mają ferie, tzn. Paula w szkole i Amela w przedszkolu a ja błąkam się razem z nimi..
Myślę o Was kobitki.

reklama
witam się ..

Sempe no gratulejszyn;)))))
zdolna Ty nasza kochana :)
no i super,że wyjazd wypali..

Wisieńka no troche głowa bolała :)
&&&&& za środę!!!

Maureen nie jesteś źle zorganizowana ....doba jest za krótka..

pozdrawiam Was kochane :)

z moim tatą coraz gorzej...ma raka niezłośliwego(moczowód) teraz dochodzi jeszcze watroba,drętwienie nóg i serce...ryczałyśmy wczoraj z mamą przez telefon...coraz gorzej jest..

Do góry