reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
czesc wszystkim

no a ja nie dosc,ze chora to zarazilam wszystkie dzieciaczki:-( dziewczyny dzisiaj pol nocy biegaly wymiotowac,do tego goraczka,wiec z rana musielismy obdzwonic przedszkola i szkole,ze zadnego nie bedzie ani dzisiaj ani jutro
dobrze,ze mamy te ferie jesienne ufff Mila przynajmniej nic nie opusci

pawimi ja tez sie czulam mega wypompowana,jednak jak ma sie male dzieci to praca na caly etat jest wykanczajaca,bo potem jeszcze dom czeka,przygotowywanie posilkow i dzieci!! ja np. nie mam co liczyc na inwencje meza,bo on to duzy dzieciak,nie ma zaszczepione aby sprzatac w domu,wsio musze go gonic by cos zrobil,a ze nie lubie ciagle szczekac zrob to i tamto to sama robie i to tez duzo daje,bo jakby facet wspolgrał w domowych obowiazkach to byloby lzej..
fajnie,ze masz z synem taki dobry kontakt,ja mam nadzieje,ze moje dorosle dzieci tez beda do mnie dzwonic w wolnych chwilach:-)

ciekawe jak izulka?

agabeta gratuluje wiec trzeciej coreczki :-) a ozdoby swiateczne bardzo ciekawe,nie widzialam czegos takiego,jak i z czego to robisz??

katrinko to zycze tej wymarzonej siostrzyczki Malinki :-) w sumie fajne imie,ja chcialam dla Milenki Jagode,ale maz sie nie zgodzil :-)

ja mialam tak,ze jak bylam w trzeciej ciazy to czulam od razu ze to chlopak bedzie,ale usg bardzo sie balam mimo to,bo...nie chcialam trzeciej corki :sorry2: jejku jak ja juz bylam zmeczona babskimi sprawami,sukienkami,spodniczkami tymi humorami i wogole
marzyla mi sie odmiana...meska odmiana,wiec jak usg potwierdzilo moje przypuszczenia to mi ulzylo
wiadomo jakby byla trzecia corcia to tez byloby super,ale ja wtedy w tamtym okresie mialam dosc kobitek
ale i tak chyba najbardziej ucieszyl sie tato,bo on na syna czekal od pierwszej ciazy:-D

Wisienka co do ferii jesiennych to sa one bardziej z tradycji,poniewaz kiedys dzieci o tej porze pomagaly rodzicom przy wykopkach ziemniakow i przez to nie chodzily do szkoly,wiec wprowadzono ferie jesienne
trwaja tydzien,moja Mila chodzilaby na swietlice,ale chorobsko i kicha:-(

Wisienko jak tam u Was? jak Emilka? zaczela pic mleczko? wiesz mi nic wiecej nie przychodzi do glowy jak to co pisaly dziewczyny,byc moze ma plesniawki?? to badziewie powstaje u dzieci karmiacych piersia czesto i co jakis czas,pamietam,ze ja piersi przemywalam,ale tez nie pomagalo do konca,a moze ją cos boli? np. gardelko? a moze porpstu ma taki okres,ze nie chce teraz wiecej pic?hmm

U mnie mąż troszke zawiedziony,bo przybędzie mu kolejna kobietka,no ale najważniejsze,ze zdrowa.A te ozdoby to robie z kuli styropianowej i wstążki o szerokości 2,5cm.

jestem ;)

Agabeta gratki córy...dumajcie nad imieniem:tak:
tak ,Bono się zaaklimatyzował-i my i On:-)jest oki..
zobaczymy jak damy rade jak się deszcze zaczną i będzie ze spaceru mokry wracał:nerd::baffled:
a ja nie mam garażu..od razu musi wejść do domu..no nic -bedzie problem będzie rada:-p

Lilka czyli udało się z synkiem ;))

Izulka ???????????????????
c024.gif

jak tam ??
c014.gif
czy
c001.gif
??

Witam na chwileczkę.

Dzieci oddelegowane do łóżek więc pora na odpoczynek :-) Choć tak naprawdę to będę wykrajać sukienkę Małgosi:tak::tak::tak::tak: W końcu moja córcia może ślicznie i modnie wyglądać;-);-);-)
mamo ja też za wami tęsknię ale czas pędzi jak szalony :-( Masz może jakieś wieści od naszej Joaś?

Wisienka ponczo na pewno się sprawdzi :-) Nawet jak będzie ciepło to jak maleńka zaśnie to można łatwo je zarzucić maleńkiej i będzie przykryta i piękna ;-)

witam wieczornie:-)

najpierw spędziałm pół dnia w kuchni na gotowaniua potem pół dnia zajadalismy się ze smakiem:-)
dziś Rafałek skonczył 12lat:szok:...........moje chłopaki juz takie wyrosnięte ze szok!
był ulubiony jego obiad: pomidorowa z makaronem, pierogi leniwe z masełkiem i cukrem, ciasteczka francuskie do tego galaretka z truskawkami i bitą smietaną a na koniec kanapki z pomidorkiem cebulką:-D
szkoda tylko ze prezent dla niego nie doszedł!!!!!!!!!!!!:crazy: kupiłam mu mp3 27.09 i miał w ciągu 5 dni dojsc i dupa!!!

dzwonili z lotniska i wszystkie skoki na weekend zostały odwołane ze względu na silny wiatr zostały odwołane:angry::angry: więc Starszy musi poczekać na realizacje prezentu.

Lilka kiedys pytałaś gdzie siostra mego meża mieszka w Norwegii a więc w ALESUND oboje pracują w fabryce mebli tapicerowanych, mają wspaniałe warunki finasowe, duży dom i 1 dziecko... w Polsce pożyczali od nas na czynsz i jedzenie, mieszkali na 20metrach.... od 5 lat w koncu żyją jak ludzie!!!!!!!!!!

Izulka jak tam daj znać????
Agabeta 3 córcia?! u mnie na rodzimym wątku jest dziewczyna co własnie 5 córcie urodziła i są mega szczęśliwi:-D

zaraz pękne z przejedzenia:-)

dowiedziałam się dzis od mamy podopiecznego ze opowiadał w przedszkolu swojej wychowaczyni ze "jestem najlepsza na swiecie, poprostu boska";-) 6-ciolatek wygadany jak stary hihihihi

Kochane,
no nie tym razem ...:( To było 1 podejście. I powiem Wam, że jestem zadowolona z siebie. Testy zaliczyłam pierwsza w 2 minuty bezbłędnie. Oblałam na łuku. ale wg mnie niesłusznie. Inni zdający oglądając mnie byli zdziwieni, ze nie zdałam. Tzn. ruszyłam po łuku do przodu. W Jeleniej wszystkie łuki są pod górkę ! - nieprawne wg zaleceń-. Musiałam stanąć na ręcznym i do tyłu ruszać z ręcznego. Będać jeszcze na kopercie pomału cofając zgasł mi. Szybko odpaliłam i wycofałam. Egzaminator powiedział, że łuk bardzo ładnie ale zgasł. Broniłam się, że w kopercie czyli w garażu. Nie dało się przeskoczyć. Uważam, że dobrze pojechałam i to nie był błąd. Spróbuję kolejny raz ale niech mnie nie wkurzają :) Nie popuszczę bo świetnie jeżdzę :) i bardzo dobrze się czuję za kólkiem.

Szybko zapłaciłam za kolejny i termin mam 26.10 :)
Dzięki za pamięć.

Pozdrawiam Was mocno

reklama
Izulka nastepnym razem z pewnoscia sie uda!
Sempe sto lat dla synkow...oj rosna te dzieci, jak patrze na swojego w mundurze to az nie wierze ze to moj wypieszczony dzidzius ;-)
Dobrej nocy:)

Do góry