********Solenizantkom wszelkim (i malemu Dominisiowi rowniez) spozniona zycze spelnienia tego wszystkiego o czym sobie w serduszkach marza*******
wiem, mialam byc w piatek wieczorkiem ale juz nie dotarlam. Wrocilam z tego dziadowskiego szkolenio-konferencji (coza strata czasu), oczywiscie sobote mialam czysto gospodarcza po zapuszczonym calym tygodniu a wczoraj pogoda byla taka ze spedzilismy dzien na naszej lodce-motorowce na jeziorze za domkiem bo zarowa tak piekla ze nie dalo sie nic innego robic
Zreszta lena moze potwierdzicmy -prawie sasiadki sie juz poznalysmy na wymarlym watku zhamerykanizowanych mamusiek;-)ale nie chciala sie ze mna spotkac
oj kupisz, kupisz, widac w niewlasciwych sklepach szukasz:-)
no i potwierdzam - pokoik piekny, czekalam na te fotki cokies bo ciekawa bylam efektu koncowego - kiedys biedna dwa dni szorowala meblami z jedego kata w drugi, bardzo podoba mi sie ta ciemna podloga ;-) Ja niestety mam jasniesza bo czesiowo podloga juz byla zrobiona przez developera i musielismy zrobic podobna zeby nie bylo zbyt wielkiego kontrastu typu krowa laciata. Ale wole zdecydowanie ciemne podlogi. No i wszelakiego rodzaju kamien naturalny. Jakies wykladziny czy gumolity nigdy do mnie nie przemawialy.
mamusiu - zamowilam ci to co mialam wiec czekam kiedy to wszystko dotrze do mnie. No i czekamy na spis tresci od szefowej;-)
aneczka - gratulacje no i spokojnej, zdrowej ciazy zycze.
katrina, zuzinka - przykro mi, ale jak to mowia, co sie odlecze to nie uciecze, moze za duzo ciezarowek na watku w chwili obecnej? trzeba troche w poczekalni postac zeby sie mniej tloczno zrobilo
joas - zycze zebys przetrwala do konca tygodnia bez pani opiekunki.
ewunia - problemy o ktorych piszesz moga byc przejsciowe, moje dzieci kolejno tez takimi mnie czestowawy w roznych etapach. Vincent doprowadzal nas do szalu jak trzeba bylo po 101 razy maszerowac na gore bo krolewicz mial dziwne rzadania.Na szczescie ostatnio juz mu to przeszlo bo nawet moj swiety maz cierpliwosc tracil
maureen - jestem, jestem ....ostatnio to najwyzej upal mnie moze roztopic...chociaz jutro maja byc jakies silne wiatry i burze brrrrr nie lubiepo tych ostatnich polamanyc drzewach, zalanych ulicach i tygodniu bez pradu mam stresa,
No dobra, chcialam was doczytac ale nie dalam rady, wiec wybaczcie jesli nie poodpisuje wszystkim. Zmeczonym pogoda troche slonka i optymizmu sle.Zafasolkowanych zdrowka a tym jeszcze nie - duzo cierpliwosci i przyjemnosci z dzialan
Lece dopilnowac dzieciaki bo jedza juz godzine sniadaniesama musze dolewke z kawki. Poza tym panowie mi tu sprzataja ogrod i trawke kosza wiec musze ich pogodnic zeby wyciete krzaki zabrali. Maz podczas mojego niebytu wycial zdechle nadlamane krzaczyska wykonczone upalem i tymi szalonymi wiatrami. Ten tydzien obiecuje ze bede, bo zostalo mi kilka tyg. wakacji i musze je wykorzystac na lenistwo.
Kto się nie chciał z Tobą spotkać??????????
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Boże Wy narzekacie na brak słońca,a ja chętnie podzielę,żarówka taka,że już nie da się wytrzymać.My spędziliśmy weekend w Michigan nad jeziorkiem oto mój brzucholek z sobotyZobacz załącznik 377653
Badania na cukier przeżyłam,chociaż myślałam,ze mnie tam szlag trafi siedziałam od 8 rano do 1 po południu.