reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej Babeczki,

wpadam sie szybciutko przywitac przed wyjazdem, nie bedzie mnie caly dzien, bo wybywamy na ta wycieczke do parku zabaw, o ktorej Wam pisalam. Zycze wiec Wam kovhane dobrego, spokojnego dnia :tak:

Katrina,

trzymam &&&& za pozytywny obrot sprawy ;-)

reklama
Dzień dobry!
Wpadam na chwile powiedzieć Wam, ze Żyję i że... nie mam czasu. Sciskam i idę do mojej piątki - pani Asia ma urlop, wyjechała, wiec walczę sama. Miłego tygodnia

Hej!
Kiedyś chciałam do was dołączyć ale mąż się zaparł i troche trwało zanim udało mi się go namówić na 3cie;-):-D
Zaglądałam jednak czasem do was ,zobaczyć co słychać.
Teraz jak widzicie czekam na maleństwo i mam nadzieję ,że wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam;-)

Joas no to cieszę sie ,ze u Ciebie si bo to co pokazują a tv to masakra w Warszawie...

Aneczka- gratki babko-zdrowej ciąży i zagladaj częściej:)))
prześlij trochę ~~~~~~~~~~~~~~~ciążowych co ??:))))))

Ewunia co wy robiliscie w tej wannie że aż Hania się obudziła :-D Brawo dla Michałka
Mama w sumie też wolę prysznic ale czasami miło się zanurzyć ;-)
Maureen udanej wycieczki
Aneczka witaj,spokojnej ciąży i szcześliwego rozwiązania.

Dzwoniłam do laryngologa,zapisała go dopiero na przyszły poniedziałek,wiadomo-brak terminów :no:

Mama to specjalnie dla Ciebie i dla Katriny i nie wiem czy ktoś jeszcze się stara ale
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aneczka- dzięki ;) nałapałam :))) jeszcze Zuz Inka sie stara :)) my trzy muszkieterki walczymy o fasolki:)

Justyna-pewnie,ze czasem tez bym sie chciała zanurzyć... ale w sumię wolę prysznic...nie lubię tylko jak otwieram kabine i ciepła para ucieka to zaraz się chłodno robi;/

u nas nie ma słonka ,ale i nie ma..deszczu a to już coś..jest nawet przyjemnie na dworze ..
zasiadam do herbatki pomarańczowej..

Ja też nie lubię jak ciepło ucieka,zwłaszcza teraz jak jest chłodno.
Właśnie szykuję obiadek na dworze przestało padać (odpukać) także może chłopcy pójdą na dwór jak Majka pójdzie spać bo oszaleć można z nimi.

reklama
Justyna- no tak,wiem jak jest z tymi energicznymi dziećmi-dlatego się ciesze ,ze moje od dzis szaleją w przedszkolu ,choc zaraz po nich jadę-odbieram o 12 i potem jadę po mamę ,odwożę ich do domu i śmigam do pracy..
życzę ,żeby nie padało-&&&&&&&

Do góry