reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Katrina dziękufka ;)

Ewunia no to kawałek do siebie mamy...:)

nasze już w łóżkach zasypiają..my wiadomości..chce mi sie piwka,ale nie mam w domu a do sklepu to mi się nie chce jechac;/

Wszystkie daleko mieszkacie :-(
Mama super że spotkanie udane.U mnie stoi piwko przesyłam ;-) My dzisiaj wolimy drineczka.
Katrina ja uwielbiam mizerię z koperkiem.
Magda nacieszyłas się już dziewczynkami?

Dobra uciekam bo zaraz będą kabarety a ja uwielbiam.

justyna - zrobiłam dziś do obiadku sałatę ze śmietaną i miałam ochotę tam tez dodać, ale nikt oprócz mnie by nie zjadł, więc sobie na talerzu posypałam 9dzis to bym do wszystkiego dodała ten koperek hihi).

Wszystkiego dobrego dla DOMISIA!!!! Urodziny dziecka to swieto dla mamy ja tez zawsze wspominam jak to bylo co wtedy sie dzialo.....

Drinkujemy ze znajomymi na polu ale przyszlam dzidziusie polozyvc bo bez mamy nie zasna :no:

Hej, kochane wczoraj wrócilismy z wojaży. Cali i zdrowi nie powiem, że opalenie bo często padało. ale tutaj wiemy nie było lepiej. Ale było świetnie , nagadalismy się przez ponad 2 tygodnie :)) Wpadam na chwilę zameldować się i bedę probować doczytać co się działo :)
Pozdrawiam Wszystkie gorąco, buziaki

Wpadlam Wam kochane powiedziec dobranoc, ale znow nie popisze, bo troche mi sie glowka kiwa i od winka i ze zmeczenia hhi hi hi
Jutro rano przed 6 jade z kolezanka sprzedawac rzeczy na takiej wyprzedazy, wiec musze juz sie klasc, bo nie wstane :-D Buziole, spijcie dobrze.

Witam sie!!!

Izulka cześć!!! No nareszcie do nas wróciłaŚ!!! pISZ JAK TA,M BYŁO I WKLEJAJ JAKIEŚ FOTECZKI!!!

Maureen to imprezka była chyba udana co ??:-D zdradź parę szczególików!!! No i życzę żeby udłao sie wstać bez kaczora!!! :)

Cokies jesteś jeszcze z nami??? Bo wiesz śnmiło mi sie że już po porodzie ..... :p

Wczoraj Michał znowu troche marudził wieczorem i wymyślał ale zasnął przed 21 - wiec lepsze to niż 22.30:) a sikowej wpadki też wczoraj nie było ani jednej !!!! :) wkleje później filmik jak Hania "chodzi"

reklama
ewunia -jestem jestem hehehe, jeszcze tylko dzisiejszy dzień a od jutra niech się dzieje

no i gratuluje suchych dni i nocy a Hania chodzi? nie to chyba za wcześnie

Do góry