reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie, dzień doberek!

My już tez po śniadanku, teraz kawka i do roboty. Pogoda w miarę, szału nie ma, ale nie pada to najważniejsze.

Mama, Zuz-Inka, Magda, Joaś - miłego i pogodnego dnia Wam życzę. I jak to mówiła moja koleżanka do swoich podwładnych codziennie rano w pracy - "umówmy się, dzisiaj też jest dobrze"!!!!
Buziaki.

Jeśli kogoś pominęłam - to przepraszam - wszystkim życzę dobrego dnia.

reklama
Przybieglam, bo taki mi cos pachnie... aaa to ta jajecznica ze szczypiorkiem !! :-D Zostalo cos jeszcze ? ;-)

Dzien dobry Babeczki, milego dnia :tak:

Maureen- kochana,dla Ciebie zawsze ;))) a może racuszka z jabłkiem -własnie smażę :))))
jak dzionek mija??

Kartina- :)))) dobre ;):) no to umówmy się ;))) ( bo u mnie pada)

Zuz Inka- uuła to sporo na rachunki poszło...u nas w poniedziałek przyszedł prąd-147zł a woda pewnie na dniach przyjdzie,za gaz ostatni rach to 190zł za 2 miechy wszystko ..a woda co 3 miesiące przychodzi..

Ja własnie na obiadek gotuje zalewajke z białą kiełabska.Można sie częstować jak macie ochotę :-)
Później mnie nie będzie bo wybywam do koleżanek na pogaduszki.Więc pewnie zajrze dopiero późnym wieczorkiem pewnie ;-)
I tym co potrzebują troszke słonka z centralnej Polski przesyłam
d020.gif

Zu-Zinka u mnie podobne wydatki są na opłaty ;-) a z ratami to i drugie tyle:eek:

Witam i Ja
dziś mąż doczyścił kafelki bo lekkie ślady od fugi były ja z córcią jej pokój oprzątnełyśmy i za sypialnię się brać będe ale wpierw misja pierogi z mięsem czekam az mięsko przestygnie i mąz mi od mamy maszynkę przywiezie kurde musze sobie takowa zakupić

co do rachunków to za internet juz mi wyskakuje przypomnienie co chwilkę za wode mam mało bo 60 zł za 2 miesiące prąd tez trza spisac bo sami sobie spisujemy i płacimy ile zuzyjemy bo te ich prognozy albo za duze albo za małe wolę tyle ile zużyje zapłacić

jejku jajeczniczka ja miałam bułeczki z miodem na śniadanko hehehhe

Magda poprosze tego słonka troszkę u nas pochmurno na razie nie pada a ja mam pranie multum wiec oby tak dalej

Agatulka ja też porządkuję...kończę szafki przeglądać u Zuzy potem do Domisia idę...odkładam te z których wyrosli i powydaję znajomym..po Zuzi daję siostrze bo ma 4letnią Julkę a po Domisiu znajomej co ma 2 blizniaków rok młodszych od Dominika..

u nas pada-dzieci były na ogrodzie całe 10 min
a015.gif
a025.gif
matko i córko z ta pogodą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja mam dzis taki humor
u075.gif
tylko wałków na głowie i wałka w ręku mi brak.....

Magda przyjemności u kumpeli na pogaduchach
i047.gif

ja właśnie skończyłam lepić pierogi z mięskiem objadłam sie ale kurcze zaczeło mi sie kręcić w głowie jeny coś się gorzej czuje jutro wizyta u gina nei mogę sie doczekać wyników i wszystkiego co powie

co do ubrań to Zuza ostatnio dostała wielki wór ubrań od znajomych i teraz ubrała spódniczkę chyba bardzo jej się spodobała i wieczorem 2 pary dzinsów przymierzyć musi jak by były dobre to akurat do szkoły a kurcze wyglądaja jak nowe

zglaszam ze podgladam bezszczelnie ale musze juz leciec...jutro ostatni dzien, wlasciwie pol dnia i bede ;-)
przytulaski dla joas - ciesze sie bardzo z obrotu spraw, mam nadzieje ze permamentnego i trwalego. Usciski dla Ani S za caloksztalt i bycie dzielna ;-) Widac kobieta, matka..wszystko moze....
aaaaa! bylabym zapomniala...Monika Z- witaj na wielodzietnym, ostatnio jak z Toba rozmawialam to nie nalezalas jeszcze do grona wielodzietnych, nawet nie zdawalam sobie sprawy ze czytasz nasz watek ;-) milo Cie widziec ponownie.

kurcze ja tu dumam co się tak dziwnie czuje zmierzyłam sobie ciśnienie 80/50 no to juz wiem czemu sie źle czułam
mąz mnei jeszcez wkurzył w sumei sprawa nagła bo zmarł brat jego kierownika i jutro na pogrzeb am jechać jako delagacja ale z rana wiec nie zawiezie mnie do lekarza a ja nie nawidze kogoś prosic by mnei woził a bez prawka nei pojade kurde zawsze coś

reklama
Pawimi powitać ;))
czekamy aż powrócisz..

Agatulka- &&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę..
powiedz ginowi ,ze masz takie cisnienie bo to kurka mega niskie jest..

ja zrobiłam porzadki u Zuzy do Dominika nawet nie doszłam.....nie dziś-nerwy mnie roznoszą-wrrrrr

Do góry