reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Czesc mamo, widizsz ja też tyle że wczoraj wcale nie pomogła a dzisiaj jeszcze nie wzięłam licząc na to że samo przejdzie, ale w koncu sie złammie i wezme pewnie....
Ja ci też wspolczuje :)
jesteśmy naprawde nieźle zsynchronizowane:-D @ mamy w tym samym czasie (tyle że moje nadal trwa) i bóle głowy w tym samym czasie:-D

Hej kochane.

Zalatana jestem ostatnio. Wczoraj byłam z moja mamą, dwujką siostrzeńców i moja trójcą na wycieczce pociągiem do Wieliczki potem do kopalni soli i potem znów pociągiem do Krakowa. Super było ale dziś mam mega zakwasy w łydkach. Znosiłam Małgosię na rękach na sam dół kopalni. Ach...
A dziś jadę na wieś na weekend. Choć patrząc za okno nie jestem pewna czy to ma sens :(

Weroniczka no to mieliście wczoraj intensywny dzień ,...my nuda w domu w ta pogodę..
przyjemności weekendowych:)

ja umawiam się z jedną forumowiczką na sobote-przyjeżdżaja w okoloice Poznania z Wrocławia i spotkamy się u nas w domu-plany były nad jeziorem ,ale kurka w taka pogodę to niemozliwe bo Ona z miesięczną córcią przyjeżdza:))

Ewunia- no pełna synchronizacja u nas:)))

a co to za praca??kiedy masz mieć odp?

jade z dziećmi po spozywkę..

Oj takie spotkania to jest cudna sprawa. Ja w maju byłam na takim zlocie i jestem zachwycona. Zresztą do jednej koleżanki jadę na wakacje nad morze :) Ugości nas u siebie w domu więc koszt pobytu drastycznie nam spadnie :) A przy okazji będzie miło :)

Hej kochane moje,

witam sie z kawka, ostatnio rano coraz pozniej ja pije, bo trzeba najpierw maluchami sie zajac i czesto zapominam, ze kawe zrobilam, a nie lubie pic zimnej :-D

Mama05, Ewuniaf,

dolaczam do klubu, ja tez cierpie na okropne bole glowy, przez ostatnie kilka dni jechalam na tabletkach, prawde mowiac to z marnym skutkiem, bol nie ustepowal wrrr...
Dzis jakby troche lepiej, odpukac..

Pawimi,

nie podczytywac, tylko pisac :-D Czy masz jakies wiesci od Jonathana ??

Magda,

oj, pewnie usciskom i przytulaskom nie bylo konca, jak coreczki wrocily :tak:
Napisz pozniej, co ciekawego Ci opowiedzialy ;-)

Cokies,

super, jak czytalam Twoj post to sama sie podekscytowalam :-D:-D:-D
Tak jak pisze nasza Mamusia, my tu rodzimy wspolnie, wiec prosze o wszystkich zmianach, skurczach itd nas szybciutko informowac !! :-D

Weroniczka,

to mialas faktycznie wycieczke, miesnie jak ze stali dzisiaj, co ? ;-)
Jesli zdecydujesz sie na wyjazd, to zycze by byl udany :tak:

Ewuniaf,

a jaka to rozmowa o prace, czy cos przegapilam ?? :baffled:

Lena,

witaj na watku, napisz cos wiecej o sobie, o swojej rodzinie, coreczkach :tak:
Imie dla synka juz wybrane ? ;-)

Agatulka,

no to niewesolo kurde z tym cisnieniem masz, w ciazy to nie przelewki, koniecznie poradz sie lekarza :tak: Glaskam brzunio :tak:

Katrina,

oj gaja nam czasem w kosc te nasze dzieciaczki, ale co zrobic, mozemy tylko zacisnac zeby i przetrzymac :-D dzis na pewno bedzie lepiej :tak:

Zuzia,

wczoraj na wystawie ksiegarni widzialam ksiazke o pasjansach i zaraz o Tobie pomyslalam :tak::-)

Sempe,

odezwij sie kochana :tak:

Joas,

super plan z tym wspolnym wyjazdem, na pewno podladujesz troche akumulatorki :tak: trzymam kciuki za sfinalizowanie tego pomyslu :tak:

Sciskam wszystkie Babeczki, te niewymienione rowniez ( przepraszam, skleroza ) i zycze fajnego dnia. Po prostu ;-)

Witajcie z rana,

ewunia - wczoraj była kiepska pogoda, ale dziś od rana świeci słoneczko, oby jak najdłużej,

mama - mama nadzieję, że skoro pogoda dziś ładniejsza, to i dziecię nie da tak popalić,

cokies - trzymamy kciuki za pomyślny rozwój sytuacji,

Wszystkim życzę miłego słonecznego dnia.

Hejka!
Posprzatane, na obiad przygotowane wiec moge chwilke poklikac na BB

Magda jak corki, dojechaly szczesliwie? Pewno odsypiacie noc!
Mauren pasjansa bardzo lubie i ukladam i w kompie i w realu, ukladam rozne wersje ale najbardziej lubie tarasowego i pajaka. Zarazilam tym meza i Anie do tego stopnia ze Ania pytana ostatnio co chce na urodziny odpowiedziala swoja talie kart :D
Cokies to szybkiego i bezbolesnego rozwiazania i czekamy na wiesci!!!
Lena witaj! Z nicku widze ze jestes rok mlodsza ode mnie :-)
Mamo Ewunia nie zazdroszcze bolu glowy oby szybko przeszedl!

Pozdrawiam!

PS w przyszlym tygodniu maz ma urlop wiec :-p

no to jestem
net już działa, całe szczęście...
na razie to do poniedziałku muszę zaciskać nogi:-)
w nocy skończyłam haftować aniołka na obrazek dla Michałka:-)
ewunia te bóle głowy migreny tez miewam są straszne, pochwal się co to za praca miałaby być
mama super że spotkanie macie oj zazdroszcze

dzisiaj jadę po mojego Alka (u babci jest) tak się stęskniłam że hej a później po odbiór okularków dla Juli i wszyscy na grilla do bardzo wesołych znajomych

reklama
Do góry