reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie kochane ...wczoraj lub dzis termin @-testowałam,ale minus ..;( ehhh

Zuz Inka- dzięki..z pracy póki co zadowolona jestem :)
i &&&&&&&&& za Waszego malucha-wiem jak to jest ja tez kocham bardzo to maleństwo które ma do nas dołączyc ale coś nie wychodzi nam ta "praca"........

Maureen- to jest córka znajomej-ma 20 lat i jest bardzooo chętna do opieki do dzieci -jest kreatywna,wymysla im tu takie rzeczy ,ze jestem z Niej zadowolona bo wiem ,ze nie siedza przed tv..mam duże dzieci i wszystko mi opowiadaja co z Nia robią:)

Katrina- smacznego żurku jak juz zrobisz ;))

Pawimi muszę się wziąć na "Twój" sposób nierobienia dziecka:)))wiem,ze co ma byc to bedzie,ale ja bym chciała,zeby było już
e158.gif

usciski dla Was wszystkich kochane:))

Leika-co u Ciebie??
Asia-jak tam -rodzinka cała juz wie ,ze czekacie na córcię?
Weroniczka- jak odpoczynek od dzieci???
Magda- pisz co u Ciebie kochana ?

biorę się za śniadanie...

reklama
mauren hihihi dobre licze ze leń ucieknie
pawini bedzie trzeba kiedys skorzystać z przepisu bardzo lubimy żurek
mama to opiekunka marzenie ja mam młoda opiekunkę która sama ma 2 letnia córcię ale na spacery chodza puzzle zabawy nei kisza sie przed tv co mnei cieszy gdyż w czasie mieszkania w Krakowie opiekunki były ciociami nastolatki przyrodnie siostry męza i ona gapiły sie razem z moim w tv przez kilkanaście godzin wiec masakra teraz ja walcze z tym ich nałogiem ograniczam jak mogę

zapodałam kanapeczki z wędlinką pomidorem szczypiorem i już małosolnymi ogórkami moimi mniam objadłam sie

Zagladam i ja powiedziec DZIEN DOBRY! Dzis mam lajtowy dzien nigdzie nie jade nic nie musze nawet obiad mam od wczoraj. mysle porobic porzadki z ciuchami...ale jakos wena mnie opuscila wiec jestem na BB :-)
Pozdrawiam!

Agatulka- dokładnie,opiekunka jak marzenie ;)
te 3,5 godz.które jest z Nimi maja bardzo intensywne ;)

smaczne śniadanko miałaś..ja ostatnio 2 razy robiłam ogórki małosolne i troche się przejadłam,ale za kilka dni jak jeszcze dostanę ogórasy to zrobię :)

Zuz Inka- miłego "latania" po bb :)

dzieci zjadły śnadanie a ja sączę kawę patrzę się na negatywny test i łzy same mi lecą....ciągle mówię ,ze nie bede robić testów a potem robię i dół..

pisałam do Joaś...
wypoczywają nad morzem ..wracaja w niedzielę.
nie wie kiedy bedzie na bb bo 5 dzieci w domu ,mąż w pracy od rana do nocy ..ale mysli o nas i pozdrawia:)

ja zmykam na ogród troche sie odstresowac przy pieleniu ,dzieci juz na ogrodzie latają..

Hej Babeczki,

ja dzis jestem strasznie przeczolgana, jakby mnie ktos walcem rozjechal, a to dlatego, ze nie spalam prawie cala noc, ostatni raz jak patrzylam na zegarek bylo przed 5...:baffled:
W sumie bez powodu, dzieciaki spaly , tylko 2 male pobudki, to u nas norma, nic mnie nie bolalo, problemy jak zawsze:-D A tu bach, taka bezsenna nocka.. Na szczescie maz dal pospac rano i zajal sie dziecmi :tak::-)

Mama05,

przytulam Cie mocno moja kochana, najmocniej jak moge...

Zuzia,

porzadki odloz na inny dzien, odpocznij troche, bo tez jestes zalatana, a w planach rajdy po lekarzach z tego co pamietam :tak:

agatulka,

mniam, ale bym zjadla takich malosolnych ogorasow :tak: az mi slinka cieknie.. Tutaj nie dostane jednak korzenia chrzanu, ani takiego kopru :-(

Joas,

odpoczywaj ile mozesz, ale po powrocie licze, ze wpadniesz szybko do nas :tak:

Wiecie co, wczoraj podjelismy z mezem wazna decyzje i zarejestrowalismy sie jako dawcy szpiku :tak: Teraz czekamy na zestaw do badania sliny, a potem na termin badan krwi ;-) A i jeszcze jedna wazna ;-) sprawa - Amelcia pierwszy raz spala w nocy bez pieluszki, z sukcesem :tak:

Uciekam kochane, ide na spacerek z maluchami, dzis na obiadek robie salatke z kurczaka z selerem i ananasem ;-) Milego dnia.

witajcie moje Drogie:-)

upał nieziemski ze idzie zdechnąć:-(

pisze krótko bo mi dzieciarnia włazi w gary bo głodna jest..

dzis wraca Starszy w wojaży, mam nadzieje ze nie musze się juz szykowac na babcie hihihihihi
a własnie ten małpiszon przeszedł do 2 klasy z jedną 1!!!!!!!!!!!!!! bo teraz tak mozna wrrrrrrrrrrr
a Rafcio średnia 4,45:-)

dziewczynki zdrowe a Patryś nadal u mnie.
to tak w skrócie lece obiad robić: dzis fasolka szparagowa piersi z kurczaka i młode ziemniaczki

PS witam nowe wielodzietne:-)
ps mama05 a gdzie to wybyłas do pracy bo jeszcze nie doczytałam??
ps maureen podaj adres wysle Ci taki susz do kiszenia ogórków!! z tego tez wychodzą pyszne ogóraski!!

Sempe,

witaj kochana, dobrze ze juz jestes z nami :tak: Widzialam Twoje zdjecia - cud, miod, malina ;-)
Co do najstarszego - ech..najwazniejsze, ze przeszedl, moze teraz troszke zmadrzeje, po tych wszystkich przejsciach :tak:

O rajku, serio mozesz mi takie cos wyslac ? Podam adres na pw. dzieki bardzo !!! Napisz jak moge Ci zwrocic pieniazki.

reklama
Czesc dziewczyny!!!!

Wybaczcie ze i mnie tak mało ale małżonek w domu no i Michałka pilnować bardzo trzeba zeby sobie nić nie uszkodził (ciągle ma jeszcze cewnik) wiec trudno mi znaleźc czas na pisanie......

Przepraszam jeśli nie odpisze wszystkim....

Weroniczka ciesz sie chwilami bez dzieciaków- ja wiem ze sie teskni ale odpoczac tez czasem trzeba!!!!!

Mama robiłaś test ok, ale wiesz testy niezawsze od razu wychodzą pozytywne!!!! Poczekaj aż @ przyjdzie i wtedy sie smutkaj,,,, Jeszcze nic straconego- wiesz o tym. Dla pocieszenia powiem ci ze z Michałkiem wiedziałam ze jestem w ciąży zanim zaczely pokazywać to testy. Robiłam test w dniu kiedy miała przyjść@ i dwa dni później i jeszcze dwa dni poźniej i wszystkie były ujemne. Topiero jakieś 7 dni po tym jak miała być miesiączka test wyszedł dodatni- przez kolejne 3 tyg nic nie było widać w Usg... Nie martw sie jeśli nie przylazła@ to jeszcze nie jest 100% pewne ze nie bedzie maluszka!!! Trzymam kochana z całych sił kciuki by za dwa dni pojawiły sie upragnione dwie krechy!!!!

Zuz- Inka!!!!! Kiedy test>>????? Już sie doczekac nie moge!!!! Pisz jak tylko bedziesz coś wiedzieć!!!

Asia super żer córusia!!! Pewnie jesteś bardzo szczesliwa!!! Jak dasz malenkiej na imie???

Sempe jak było na wyjeżdzie????? Fajnie ze już jesteś!!

Pawimi Syn na pewno sie wzruszył czytając list od ukochanej mamusi!!! Pewnie mu tam cieżko z dala od najbliższych!!!
Zycze jeszcze wiecej radości z remontu!!!

Reszte dopisze potem bo teraz Hania woła cyca..............

Do góry