mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie kochane ...wczoraj lub dzis termin @-testowałam,ale minus ..;( ehhh
Zuz Inka- dzięki..z pracy póki co zadowolona jestem
i &&&&&&&&& za Waszego malucha-wiem jak to jest ja tez kocham bardzo to maleństwo które ma do nas dołączyc ale coś nie wychodzi nam ta "praca"........
Maureen- to jest córka znajomej-ma 20 lat i jest bardzooo chętna do opieki do dzieci -jest kreatywna,wymysla im tu takie rzeczy ,ze jestem z Niej zadowolona bo wiem ,ze nie siedza przed tv..mam duże dzieci i wszystko mi opowiadaja co z Nia robią
Katrina- smacznego żurku jak juz zrobisz )
Pawimi muszę się wziąć na "Twój" sposób nierobienia dziecka))wiem,ze co ma byc to bedzie,ale ja bym chciała,zeby było już
usciski dla Was wszystkich kochane)
Leika-co u Ciebie??
Asia-jak tam -rodzinka cała juz wie ,ze czekacie na córcię?
Weroniczka- jak odpoczynek od dzieci???
Magda- pisz co u Ciebie kochana ?
biorę się za śniadanie...
Zuz Inka- dzięki..z pracy póki co zadowolona jestem
i &&&&&&&&& za Waszego malucha-wiem jak to jest ja tez kocham bardzo to maleństwo które ma do nas dołączyc ale coś nie wychodzi nam ta "praca"........
Maureen- to jest córka znajomej-ma 20 lat i jest bardzooo chętna do opieki do dzieci -jest kreatywna,wymysla im tu takie rzeczy ,ze jestem z Niej zadowolona bo wiem ,ze nie siedza przed tv..mam duże dzieci i wszystko mi opowiadaja co z Nia robią
Katrina- smacznego żurku jak juz zrobisz )
Pawimi muszę się wziąć na "Twój" sposób nierobienia dziecka))wiem,ze co ma byc to bedzie,ale ja bym chciała,zeby było już
usciski dla Was wszystkich kochane)
Leika-co u Ciebie??
Asia-jak tam -rodzinka cała juz wie ,ze czekacie na córcię?
Weroniczka- jak odpoczynek od dzieci???
Magda- pisz co u Ciebie kochana ?
biorę się za śniadanie...