Wpadam na chwilke, przepraszam, ze dzos nie pisalam, ale mielismy prawie caly dzien gosci, kolezanke z mala niunia i nie bylo jak pisac ;-)
Pawimi,
usprawiedliwiona ! A powaznie - to brakowalo nam tu Ciebie, wiec prosze tak nie znikac
:-)
Mowisz, ze list wysmazylas, na pewno sie Jonathan bardzo ucieszy, dorosly nie dorosly, ale nowe miejsce, nowe obowiazki i na pewno teskni za domem
Asia,
gratuluje coreczki !!
Zuzia,
nie wahajcie sie, tylko dzialajcie
Weroniczka,
ciesze sie, ze choc troche odpoczelas, nalezalo Ci sie
Bez dzieci na pewno smutnawo w domku, ale tydzien szybko zleci, a Ty podladujesz akumulatory ;-)
Mama05,
jak tam sie opiekunka sprawila, nic nie napisalas? Gdzie w ogole ja znalazlas, to mloda osoba, czy starsza ? Nie moge zaskoczyc, czy o tym pisalas
agatulka,
oj tam, posmierdzi troche i pojdzie, nie martw sie, tylko odpocznij ;-)
Liza,
mam nadzieje, ze to nic powaznego... Trzymam mocno kciuki, zeby rozwiazanie sprawy bylo jak najbardziej po Twojej mysli. A gadaniem ludzi sie nie przejmuj, wiadomo - tyle opinii, ile jezykow ;-)
katrina,
to Pawimi nasza miala zakwas w spizarni, wiec ja pytaj o recepture ;-)
Ewuniaf,
ogromnie sie ciesze, ze Michalek szybko dochodzi do siebie, buziaki dla niego ogromne !! A Kasi na pewno przejdzie, tak jak pisze Pawimi, taki wiek
Uciekam kochane, zmeczona jestem, bo jeszcze na wieczor wymyslilam sobie porzadki w ciuchach u dzieciakow i zeszlo mi ponad 2 godziny
Buziaki i do jutra