reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

agatulka-gratuluje wizyty i ujrzenia tej kruszynki, własnie sobie wspominam jak ja pierwszy raz ujrzałam mojego synka to był taki pęcherzyk (4-5 tydzien) a teraz już mu tam ciasno sie robi, czas tak szybko leci ze hej

a ja nadal z syndromem wicia, dzisiaj fotelik samochodowy, przedwczoraj kilka ciuszków na wysprzedaży udało mi sie zakupić po atrakcyjnej cenie, jeszcze posciel i myślę o otulaczku (zamiast rożka) i o fasolce (rogal dla dzidzi bądż ten wiekszy dla mnie i dla malego)

reklama
Hej Babeczki,

wpadam z kolejna kawka, po nieprzespanejnocy, maluchy plakaly na przemian, jedna przysnela to druga zaczynala koncert, myslalam ze zasne na stojaco, polozylam sie dopiero po 3:eek: Dzis jestem niewyspana i czuje sie jakby mnie ktos kolem lamal, dawno takiej jazdy nie mialam :tak: No ale coz i takie sa uroki bycia mama wielodzietna, dam rade co mam nie dac ;-), najwazniejsze ze dzieci zdrowe, tylko widocznie chcialy poszalec w nocy :-D

agatulka,

u mnie roznica miedzy Paulinka a maluchami jest 9 i ..11 lat, tez sie zastanawialam jak to bedzie, ale jest dobrze, u Ciebie tez bedzie ok, na pewno :tak:
Zaglosowalam.
Super tak podgladac swojego maluszka, dobrze ze wszystko ok.

Magda,

trzeba klknac w ten baner po prawej stronie w rogu.
To mialas wczoraj intensywny dzionek, ale pamietaj tez o odpoczynku, my tu Ci bedziemy o tym przypominac, juz sie na to nastaw :-D

cokies,

ja mialam ta poduszke rogala i bylam mega zadowolona, strasznie ulatwil mi zycie, zwlaszcza zaraz po porodzie, rewelacja przy karmieniu piersia, tak wiec szczerze polecam :tak:

Rany, a ja jeszcze obiadu na dzis nie wymyslilam, musze pedzic do sklepu, na razie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie zdążyłam poczytać co u was ale jestem tu i myślę o was!!! :)

Bardzo was prosze trzymajcie jutro kciuki za mojego synusia.... Wyjezdzamy po 6 rano o 15 operacja... Boja sie ale musze być dzielna dla niego...

Trzymajcie sie i życzę spokojnego weekendu

Ewuniaf,

kochana moja, wszystko bedzie dobrze, na pewno !! Oczywiscie, ze bedziemy trzymac kciuki za Michalka, nie ma innej opcji ;-)
Nie bojaj sie, tulam mocnooooo. Daj znac smskiem jak juz bedzie po operacji :tak:

Ewunia trzymamy kciuki &&&&

udało sie ciutt dłuzej pospać teraz czekam do 10 by dzwonić czy mam wolne czy do pracy

ja tez mam te małe rogaliki do auta dzieciakom kupiliśmy na dłuzsze podróże

reklama
Do góry