reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

o matko u mnie na weekend znowu upal zapowiadaja...juz zreszta dzisiaj czuc ze powietrze takie przepowiadajace goraco. Jak rano wyszlam z dzieciakami z domu to taka fala ciepla nas owiala a nie chlodek po nocy taki jak wczoraj na przyklad. Olis szkole jakos przezyl, wieczorem mi opowiadal ze sie cieszy ze juz wrocil do szkoly, w sumie jeszcze dlugo widno i cieplo wiec po szkole siedza z kolegami na podworku i szaleja az czas do lozek. Wczoraj jak go przywiozlam to tylko zjadl cos w biegu i przed dom :-D Moj najmlodszy zachowal sie dzielnie w przedszkolu, wieczorek udany,dzieciaki fajne i mysle ze bedzie z niego pierwszorzedny przedszkolak :-D
Sempe trzymam kciuki za nowa prace, Bodzio - wspolczuje i tez mam nadzieje ze z Twoim zdrowkiem bedzie wszystko dobrze, Joas- super foteczki, to jedno z cala czworca jest fantastyczne! Niedlugo dolaczy do nich jeszcze jedno male zawiniatko :-D Jeszcze raz wszystkiego naj dla coreczki ;-) AnnaS - ciesze sie ze bedziesz miec mamusie bo wiem jakie to dla Ciebie wazne.
Weroniczka - dopiero dzis tak na dobrze przestudiowalam sobie Twoje wakacyjne zdjecia. Widac ze spedziliscie cudowny czas ze soba.Dzieciaki pelne szczescia a to najwazniejsze.
Lece...za chwile mam wizyte u pediatry z najmlodszym zeby mi badania szkolne podpisal przed przedszkolem. Nie lubie takich wizyt no ale coz :/

reklama
Hejka!

Weroniczka zdjecia cudne, widac ze dzieciaki szczesliwe i wypoczeliscie swietnie!
Aniu zdrowia dla Oliwi, oby nie bylo to nic powaznego! I trzymam kciuki za spelnienie planow &&&
Joas spoznione ale serdeczne zyczenia dla Jubilatki!!! I gratki dla Bartka za rower!
Sempe oby jednak syn zmadrzal &&&
Bodzio co do terminow w sluzbie zdrowia to sie nie wypowiem bo mi sie cisnienie podnosi...ale zycze aby wyniki badan byly pomyslne!!! Dla Twojego kuzyna
[*]
Pawimi czytam Twoje posty i wychodzi mi ze w Ameryce wieksza biurokracja niz u nas :szok:

Pozdrawiam wszystkie!!! :-)

głowa mi pęka na maxa!!!

Angelinke z przedszkola odebrałam chorą, pobiegłam do lekarza, ma zapalenie gardła i ucha:no::no: antybiotyk dostała biedaczka.

Rafcio Potera oglada a małżon do księdza pojechal z dokumentami, chrzciny za tydzien a ja się pokłóciłam z menagerem restaruacji i szukam czegos nowego!! mam łeb jak sklep cholera, chyba bede musiała przełożyc bo wszystko zajete a w chacie nie zrobie:no: dokładnie 47 miejsc siedzących mi potrzeba...

Byli u mnie rodzice z chłopcem, Mały jest miesiąc starszy od Aluty więc jak się zdecydują to od stycznia będę miała bliźniaki:-)

napiłabym się winka albo piwka ale mam postanowienie do dopóki nie ochrzcze dziecka zero %:-D:-D ja to chyba oszalałam:szok: 4 dzien bez kolacji i piweczka i 1,5kg mniej:-p

PS jestem guła na 100fajerek, proszę o pomoc, gdzie cos mam zrobić by dziekować WAm Kochane za posty???????????????????

Witam serdecznie w deszczową sobotę!

Bodzio - współczuję z powodu kuzyna
[*], 20 godzin w pracy???? Matko, jak Ty dasz radę??? A o zdrowie dbaj, trzymam kciuki, może termin wcześniej się zwolni? Życzę Ci tego. I dobrych wyników
Pawimi - u Ciebie upał a u nas 16st i deszcz. A może by to tak wypośrodkować??
Sempe - nie dziwię sie, ze CI głowa pęka! No nie mogę z tym managerem knajpy, ja mam jedną sprawdzoną, trzy imprezy tam mieliśmy i będzie czwarta. Ale u nas to małe imprezki skąd wziąć 47 osób??? Angelice życzę zdrówka a Tobie siły. A jeśli chodiz o podzięowania od pod postami są takie róne okienka: odpowiedz, cytuj i m.in. "dzięki". no i to sa właśnie podziękowania za post.

U nas też chorowicie. Zaczęła się jesienna wilgoć, grzyby, pleśnie no i Karolcię dopadają duszności. Masakra. W nocy się rozbiera, otwiera okno... Po Xyzalu jest lepiej, ale cała flegma jej zalega i rano to jest dopiero kaszel i duszności :-( . Czeka nas wizyta u lekarza. A już było tak pięknie... Bart wczoraj w aucie źle się poczuł, mówił, ze boli go brzuszek, potem zwymiotował, a w nocy miał 38 st. Nic, czekam co z tego wyniknie. Oj, smutnawo, smutnawo. Szaro, buro jesiennie bardzo lubię, ale dlaczego te choróbska przylazły??
Jakoś cicho od Malinki, Gali, Anineczki, Alize, Gosienkag76, Iwosz, Maureen...
Mama05 - jak Domi?? Jak się czujesz po hormonkach?
Zuzkus - a co u Ciebie?? Nic a nic nie piszesz....

Uciekam, choć posiedziałabym dłużej...
Całuski Kluski

no dzien dobry!
Joaś dzieki za podpowiedz ze ja wczesniej tego nie mogłam znaleźć to ja chyba ślepa byłam;-)

kurcze głowa nadal boli, mąz się śmieje ze to z powodu abstynecji hihihi

własnie jestem po rozmowie z inną reustaracją, podejscie super, menu po kilku godz ustaliłam takie pyszne i klarowne do tego animacje dla bachorków ufff na 15tą jadę tam wypróbować jedzonko jakie mają.

Joaś zdrówka dla dzieciaczków i sił dla Ciebie, jak dzieci chorują to masakra!!

Mama05 a ja Twój synek się czuje??
nie mogę uwierzyc ze ledwo się zrobiło chłodniej juz jakies świnstwa sie przywlokły!!!!!!!
czy z dziecmi mozna chodzic do sauny? np. suchej, ja tylko w niej jakoś mogę wytrzymać..

milego weekendu

jestem i ja weekendowo:tak:
JOSA- zdrowka dla Karolinki:tak:
SEMPE- mam nadzieje ze z pracą wypali i bedziesz miala blizniaki:-D:-D:-D

ja wczoraj bylam na kreglach(w Plazie;-))z dziewczynami-bylo nas 9...9 matek polek:-D:-Da tatusiowie z dziecmi w domku;-)
po 2 godzinach kregli ,pojechalysmy na Stary Rynek (do Samych Swoich) pisze nazwy bo Sempe pewnie wie gdzie to:tak:;-) i tam zabawa byla na 102!!parkiet nasz ,wytanczylam sie-mialam adoratora-pobawilysmy sie ,poskakalam,wypilam piwko bo na hormonach nie moge alkoholu ,wiec tylko 1,ale to nic:-p

dzis bola mnie stopy bo mialam szpilki:sorry2:

SEMPE- po hormonach czuje sie poki co git i bardzo licze ,ze tak zostanie:tak:

pozdrawiam wszystkie babeczki i życze udanego weekendu:tak:

a ja bylam chwilke popracowac, pozniej dzieciaki zabralam na plac zabaw, upal taki ze sie wierzyc nie chce ze to prawie jesien niby ;-) Klima oczywiscie musi byc wlaczona bo niezle podgrzewa....teraz jakies grillka i piwko trzeba wykonac, juz chyba nie bede nigdzie dzis jezdzic to mozna sobie cos niecos wypic. Milego weekendu zycze!

A u mnie czwarta przejęczana noc małego- górne jedynki. Do tego wstał 5.30 i oczy mi sie kleją. Zaczyna ładnie siedzieć, wczoraj sie odważyłam i zrobiłąm jazde testową w nowej spacerówce
w piątek załątwiłam małemu chrzestnych, teraz czeka mnie to co Sempe- jakaś knajpa, bo miejsca w domu brak, no chyba że we wrześniu sie przeprowadzimy, ale to ciiii..... ale wtedy też bałagan, więc raczej tak czy siak knajpa, tylko u mnie malutko bo około 15 osób, no i chyba czas sie dziś wreszcie przejść do księdza, jak ja nie cierpie takich wizyt.....ci przemądrzali księża, którzy są niewiele lepsi odemnie, albo i gorsi......no cóż, mus to mus.

Fajnie masz mamo, mój by sie na takie coś nie zgodził, i mam za to do niego żal- nie ufa mi...ciesze sie że choć ty sie wybawiłaś, to ważne żeby powiodły sie twoje plany, no i super że sie dobrze czujesz, to pół sukcesu !!!!

oj tak, ciesze sie z powrotu mamy ale i martwie, chyba jest chora.....

pozdrawiam wszystkie po kolei i każdą z osobna, bo mały jęczy spać, paskuda teraz sie wyśpi a ja musze chodzić na rzęsach...

czesc mamuski:-)
ANNA.S.- dzieki ,no Tomi nie ma z tym problemu ,zeby mnie "wypuscic na miasto ";-)ale nie zawsze jest tak ,ze kilku dziewczynom pasuje a tym razem pasowalo az 8 wiec byla nas spora gromadka:tak::-D:-D

PAWIMI- a u nas z pogoa masakre-pada,leje,pada,grzmi,wichury....

pozdrawiam wszyskie przy niedzieli;-):-)

reklama
hej babeczki! my wróciliśmy z weekendowej wycieczki - byliśmy w JuraParku w Bałtowie - dzieciaki się wyganiały, Radek też dał radę ;-), no i ja odsapnęłam od starszaków,bo Piotrek dużo z nimi ganiał :-)
a oto moje "potwory" ;-):
DSCF2783.jpg
a jutro znowu "dzień świstaka" - całe szczęście Krzym zaczyna przedszkole w tym tygodniu, więc będzie mi trochę lżej - jednak 4-latek z różkami, 2-latka w buncie i niemowlę to czasem zbyt dużo :sorry2:

Mamo - fajnie tak czasem wyjść i poszaleć :tak:ja marzę o kinie ale musi poczekać - no chyba,ze multibaby będzie coś fajnego to skoczę z Radkiem:tak:
Sempe - super,że udało ci się znaleźć fajną knajpkę - mam nadzieję,że jedzeniowo też się sprawdzą :tak:i trzymam kciuki za pracę :-)
Joaś - zdrówka dla Karoliny!! cudne masz dzieciaczki :-)

Ostatnia edycja:
Do góry