MAUREEN,ANNA.S- dziekuje Wam moje slonka kochane-nie wiem czy pamitacie jak pisalam wiec powtorze-uwielbiam ten nasz watek bo super pozytywne tu jestescie babeczki i zawsze pomozecie,poradzicie i macie góóóóre optymizmu!!!pewnie,ze sa gorsze dni,jak u kazdego,ale ogolnie jesteści si bo bardzo wspieraciejakze sie ciesze Maureen ,ze zalozylas ten wątek;-);-)
dokladnie tak zrobimy-wczoraj juz dzialalismy,dzis mam wychodne do kumpeli na babski wieczor i wroce pozno,a jutro z rana ginek i zobaczymy czy rosna moje skarbyi dalej bedziemy dzialac:-):-)najwyzej napisze podanie na bb i mi sie zlozycie na wozek bla blizniakow
Tomi wciaz mi powtarza ,ze beda blizniaki i od razu bedzie i Hania i Rysiu;-)haha-to dogonie moich rodzicow-u mnie tez jetem ja i siostra i 2 braci-czyli 4
Ania- wbijaj sie do mnie-u mnie slonko od rana(caly tydzien mam slonka)-okna na taras otwarte ,zaraz wystawiam pranie na ogrodmam sernik na zimno-zapraszam...Zapraszam wszystkie
WERONICZKA- pieknie!!!GRATULUJE-JESTEM Z CIEBIE DUMNA!!! i wlasnie dlatego uwielbiam tu zagladac-wlasnie dlatego-dajecie duzo sily i pokazujecie ,ze qrcze MOZNA!!!! przy Was wiem ,ze dam rade!!i mam takie same odczucia co do Joaś jak Ty Weronika)
Mama05,
ja tez się kochana cieszę niesamowicie - że wąteczek tak się rozrósł, ale przede wszystkim z tego, że piszą tu takie wspaniałe dziewczyny - jako Mamy i w ogóle jako osoby
Ja również czerpię dużo energii z Waszych postów i nie wiem jak bym przebrnęła bez Was przez
końcówkę ciąży i tą moją depresję
Weroniczka,
super sobie poradziłaś, jestem pełna podziwu