reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie ja tylko na sekunde,
wyszła Alutce wysypka więc trzydniówke zaliczylismy, padam na ryj!!!! ma jeszcze jakis koszmarny kaszel..
o Starszym narazie nic nie pisze, wziełam na wstrzymanie

od jutra mam goscia w domu do niedzieli wiec nie wiem jak ja tu zajze, do tego w sobote mega impreza:biggrin2: dzis juz kosmetyczke zaliczyłam, jutro solarium, w piątek maraton po sklepach w poszukiwaniu sukienki jak zwykle na ostatnią chwile, w sobote jeszcze fryzjer i bedę laska;-)

WIELKIE USCISKI DLA WAS I WIELKIE BUZIAKI DLA KAZDEJ Z OSOBNA!!!!!

reklama
Aneta jesli chodzi o suwaczek to kliknij w zielony pasek na gorze w >>ustawienia, potem z lewej strony bedzie >>edytuj sygnaturke, otworzy sie okienko, tam wpisz kod suwaczka, zdjecie itp i zatwierdz. teraz bedzie Ci sie juz ukazywac pod kazdym postem bez dodatkowego wklejania.

Jesli chodzi o dzieci to jako matka wielodzietna ;-) wiesz ze kazde dziecko jest inne, rozwija sie w swoim tempie i my mozemy tylko pomagac. Tesciu nieladnie robi obgadujac twoje dzieci ale uwierz mi chyba w kazdej rodzinie jest ten problem ze sa dzieci rowne i rowniejsze. A dzieci to niestety wyczuwaja nawet jak nie slysza

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Tak całkiem od niedawna was sobie poczytuje i postanowilam sie przywitac. Jestem mamą trójki dzieci 7-letnie bliznieta(córka i syn) i 2-miesieczny synek. Wszystkie was podziwiam bo tak dobrze dajecie sobie rade a ja wiecznie zmeczona z niczym nie moge nadazyc brakuje sil :zawstydzona/y:a tu tyle jeszcze przede mna.
Starsze dzieci koncza zerowke i ida do pierwszej klasy a z maluchem jezdze po lekarzach jak nie konsultacje to kontrole.
A do tego jeszcze fala na Warcie:szok: a ja do walu mam kawaleczek jak przerwie to plyniemy razem z chata:dry:.............
pozdrawiam was cieplutko.

witam Was cieplutko:tak:
ZUZKUS- jak tam u Ciebie w temacie bociana???;-)
SEMPE- udanej gościny:tak::-)
asia.k- witaj u nas i rozgość sie ,my tu chetnie przyjmujemy mamy wielodzietne i przyszle mamy wielodzietne jak ja;-):tak:dasz rade wszystko ogarnąć tylko trzeba troszke czasu:tak:
ANETA- no nie fajnie,ze tesciu tak robi:no:ale nie obwiniaj o to męża.pewnie,ze kazde dziecko to żywe srebro nie ma tylko grzecznych dzieci:no:dzieci ucza sie zycia i zawsze zrobia cos czego nie powinny a nasza rola to odpowiedni ukierunkowac:tak:

MAUREEN- heloooo;-)czekamy na jakies wieści;-):-):-)sciskam:happy2:
WERONICZKA- a jak tam u Ciebie ze smutkami???

PAWIMI- co u Ciebie taka cisze???:confused::confused::confused::confused::eek:

ticker.php.png
mam pytanie co musze zrobic zeby suwaczki byly na tej stronie wypelnilam wszystko ale suwaczek skopiowalam na moj komputer pomocy dziekuje

ANETA- kliknij np.w moj suwaczek i Ci sie otworzy str.z suwaczkami -wybierz jaki trzeba ,ustaw sbie i p 3 kroku na dole bedzie STWÓRZ SUWACZEK kliknij tam i sie pokarze to co zaznaczylas po spodem bedzie bbcode kliknij na to i zaznaczy sie na niebiesko nastepnie nacisnij CTRL i C
potem wejdz w ustawienia na bb i w edytuj sygnature i tam wklej bbcode czyli naduś CRTL i V powdzenia:)

Hejka!!!!

No fakt cisza i spokój.....
ZUZKUS-Dziękuje!!!! mam nadzieje ,ze ten Clo cos pomoze i sie uda bo juz czuje sie naszpikowana tymi lekami a efektów brak:sorry2:ale jeszcze walcze:tak:
Pocieszę cię że ja starsza dwójeczkę bez wysiłku z K "wykreowałam" a o Konstancję musieliśmy sie konkretnie starać w 7 cyklu była fasolka:tak::tak::tak::tak:.Udało się bez wspomagania ale do tej pory nie zapomnę tego czekania :no::no::no::no::no:...dodam że sytuację komplikowały dwa wcześniejsze CC...trzymam kciuki i skoro mi się udało to i tobie tez sie powiedzie:tak::tak::tak::tak:
asia.k- witaj u nas i rozgość sie ,my tu chetnie przyjmujemy mamy wielodzietne i przyszle mamy wielodzietne jak ja;-):tak:dasz rade wszystko ogarnąć tylko trzeba troszke czasu:tak:

MAUREEN- heloooo;-)czekamy na jakies wieści;-):-):-)sciskam:happy2:

Asia.k.....czasu trzeba by to wszystko ogarnąć:tak::tak::tak::tak:,dasz radę.

Maureen...gdzie jesteś jak cię nie ma??????

Konstancja ma alergię na jakis pylący syf od tygodnia oczy jej ropieją strasznie i stale ma katar wodnisty:confused::confused::confused::confused:

Udanego wypoczynku!!!!!!Słońca i co by nie padało.....

reklama
witam sie czwartkowo:tak:
pzdrawiam wszystkie i slonka zycze;-)

ADUSIA- dzieki za wsparcie ,mam nadzieje,ze nam sie uda choc ja musze miec wspomagacze bo mam puste jajniki:-(zadnego pecherzyka a bez tego ani rusz:sorry2:ale licze ze po taj @ zaczniemy dzialania i Clo zadziala:tak:

dziewczyny gdzie sie podziewacie???
PAWIMI-Ciebie to juz chyba tydzien nie ma:confused::eek::confused:wszystko dobrze u Ciebie-wyjechaliscie gdzies:confused:

IZA- jak Gaja,jak dzieci??

Do góry