reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej laseczki!

witam Was z patologii ciąży. Wieczorem miałam krwawy śluz i skurcze więc pojechałam na IP. No i szyjka jakoś nie rewelacyjna ale skurcze sie pisały do tego ciśnienie 150/90 i zostawili mnie na patologii. Jak chodzę skurcze są ale szyjka w mniej porodowym stanie niż w nocy. Mam duzo wód i poród nie będzie postępował dopóki te wody sie nie zmniejszą. Indukowac mi porodu nie chcą, wiec czekamy na cud zmniejszenia ilości wód. O i taki wierszyk. O nastrojach nie będę pisała, bo byłam pewna, że już Bąbla dziś tulić będę. A nie będę...

reklama
Jotemka kurcze no, nie rozumiem ich, na co oni chca czekac, przeciez krawy sluz, cisnienie to chyba juz jakis konkretny wyznacznik, ze nalezy pomoc naturze :wściekła/y: Mareczku wez Ty juz wyciagnij ten korek i wypusc wode z tego M1:tak: bo mama jest u kresu sil :-( tule mocno... i trzymam mocno zacisniete kciuki by sie maly zlitowal i wreszcie cos ruszylo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja dopiero do domku weszłam ..
obiad zjedlismy i miałam pisac wieści od Jotemki,ale widzę ,że wleciała..

Jotemko
kochana..sił i cierpliwości życzę -wszystkie wiemy jak ta końcówka daje popalić psychicznie więc bądź dzielna jeszcze jakiś czas..
nagroda bedzie wielka :tak:

myślami wciąż z Tobą !

Martika
mam nadzieję ,że ta 5tka to na szczęście :-p
fajnie,że dałas radę z niemieckim-też bym tak chciała:tak:

u nas juz słonko za chmurami,ciśnienie sie zmienia ,głowa zaczyna ciążyć -chyba jednak będzie padać tak jak zapowiadali:sorry2:

Jotemka kurcze biedulko. Trzymam kciuki aby Marus cię zaskoczył szybkim powitaniem ;)

Nie wiem czy slyszalyscie...
Na moim osiedlu w Leeds uczeń zabił nauczycielkę w trakcie trwania lekcji. Szkoła katolicka a uczeń 11klasy w wieku 15lat. Został zatrzymany. Akurat szłam po dzieci a ta szkoła jest kilkaset metrów od mojego domu. Widziałam kordon policji i reporterów ale myślałam że jakiś dokument kręcą albo że jakiś polityk znowu przyjechał np na otwarcie nowej pracowni. Dowiedziałam się od jednej z uczennic. Prawdopodobnie wszystko widziala bo mówiła że to była jej nauczycielka. Lepiej by było żeby nie. .. mówili w wiadomościach że cała klasa była tego świadkiem. Masakra.
A mówiłam wam wcześniej że moja okolica jest okropna.
Wszyscy jesteśmy w szoku. Ale w głębi duszy nie jestem za bardzo zaskoczona zważywszy na to co już tu słyszałam i widzę na codzień. Strach się bać.
Do sąsiadów z dołu znowu się włamali ledwo w piątek jak byli w domu. ..a kuzynka wieczorem w autobusie była świadkiem jak nastolatek zagroził facetowi nożem i ten oddał mu telefon komórkowy. Wszędzie były kamery. Oto Anglia właśnie. ..

Ostatnia edycja:
hej..

Jotemka
wiem ...niemoc Cie ogarnęła...martwi mnie taka długa szyjka bo powinna być już malutka albo wręcz zgładzona a ona ma 2 cm .....
może zakończy sie CC u Ciebie...ile można czekać aż się ruszy..
dostałaś oxy??

Bedii
SZOK!!!!
nie do pomyślenia kiedyś było podnieść głos na nauczyciela a teraz :szok:
współczuję tym wszystkim dzieciakom traumy :-(

pozdrawiam słonecznie wszystkie kobietki:)

reklama
Do góry