reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam ;)

Patik
dzięki ;-) mi też te półeczki sie podobaja z boku-tam gdzie poduszki niebieskie leżą to się podnosi i jest pojemnik na pościel-po dostawieniu tej "pufy" mamy spanko :tak:

obicie możesz sobie wybrać .ja bym zostawiła ten szary ewentualnie brąz kawy.

jak samopoczucie-drinas pomógł?? bo może masz termofor to użyj.
jak Jasiek ?? maszeruje ?:-p:-)

kawę zostawiam bo lecę zaraz do domowych klientek .
paaaa

reklama
Hello!!,
Mamo wypoczynek ekstra, jakiej to firmy????? Może bym o takim pomyślała na nasze poddasze???
Patik, gratulacje Jasiowi i dumnej mamie :-)
Wspolczuje bólu kręgosłupa, wiem co to takiego, niestety....
Jesli chodzi o ten mój cukier, to powiem tak: przy badaniu czułam się fatalnie, ogromna senność i słabo mimo, ze przyjechałam na badanie całkiem rześka. Generalnie po słodkim jest mi nie bardzo :-(. Nie dostaję żadnego spidu tylko właśnie jest ble...
Dziś miałam tel z laboratorium, ze nie zrobili mi morfologii, bo skrzep się zrobił
oj jakoś mi ostatnio pod górkę A gina mam w środę rano.

Hej!
mama - no właśnie niezbyt dobrze się czuję, mam większy zakres ruchu niż wczoraj bo wyprostowana potrafię chodzić ale nie mogę się schylać, skręcać, masakra po prostu. Po drinku się lepiej zrobiło, że nie skończyło się tylko na jednym:zawstydzona/y . Dzisiaj wieczorem jadę na masaż, mam nadzieję że pomoże...A Jaśko to bojaźliwy jest, boi się chodzić więc pomału go zachęcamy, wszystko w swoim czasie. Kroczek do kroczka i w końcu zacznie maszerować:-)

Jotemka- nosz kurka - to jeszcze będziesz robić jutro badania? No i w sumie Twoje samopoczucie oddaje to jaki był wynik.

witajcie

Jotemka - w ciąży z Kubusiem po glukozie zaczęłam odjeżdżać, słabo mi się zrobiło. W ogóle w ciąży z Kubą nie podchodziły mi słodycze, wręcz bolał mnie brzuch, czyli nie zawsze ciąża musi oznaczać większe zapotrzebowanie na słodycze (i usprawiedliwiać ich spożycie).

Mamusia - tak czytam trochę co piszecie, ale jakoś tak... jutro idę do lekarza. Raz, że już takie kontrolne babskie badanie i chciałabym, żeby lekarka zleciła mi wykonanie badania krwi, żeby sprawdzić poziomy hormonów (m.in. tarczycowych). Chyba się trochę spsułam i trzeba by sprawdzić, który trybik nie działa tak jak trzeba.

Mogę się pochwalić, że mocno ograniczyłam spożycie słodyczy i chyba aż tak bardzo za nimi nie tęsknię. Zamiast np. batoników, zjadam sobie Muesli w formie batoników, tez trochę słodyczy, a chyba bardziej zdrowe i mniej kaloryczne.

Hej!
Wpadam na szybką kawusie, zaraz jadę do laboratorium.

Mamo - wspaniale z tymi występami. Rozumiem, bo moja córcia też "artystka" :-D Wiem jakie to uczucie rozpierającej dumy, aż do łezki w oku.... A co do zębolków, to mojej Tysi właśnie od 3 dni się zaczął ruszać.W końcu się doczekała :-D

Katrina, gratuluje nowych ruchów w życiu - malutkie, ale mogą zdziałać cuuuuuda.
A powiedz mi, czy Twoja glukoza wyszła ok? w sensie obciążenie? Bo widzisz, to nie jest tak, że mi słodycze nie podchodzą, podchodzą, gorzej z samopoczuciem. Szczególnie kiepsko jest jak śniadanie jest na słodko...

Moją Karolkę zaczął boleć palec u nogi, nie pamieta żeby się uderzyła, ale jest spuchniety i normalnego koloru. W nocy tak ją bolał, ze płakała w głos i nas obudziła. Póki co zrobiłam okład z sody.
Aaaa.... No i juz wiem co miałam napisać. Wczoraj się dowiedziałąm, ze nie będzie zerówki w naszej szkole, co bardzo mi komplikuje moje plany. Wychodzi na to, że wyślemy Tysię do pierwszej klasy. Bo zerówki w tym przedszkolu nie przeżyję... Mają połączyć zerówkę z pięciolatkami:crazy::crazy::crazy:. Uzasadnienie? "I tak się spotkają w pierwszej klasie". Jeśli chodzi o intelekt, umiejętności to Tyśka jest czaderska, gorzej z emocjami...

Dobra, zmykam laseczki. Dobrego dnia!!!!!

Jotemka - szczerze mówiąc nawet nie wiem jakie były wyniki, bo tutaj jest tak, że jeśli wyniki są złe, to zaraz dzwonią do Ciebie, umawiaja na powtórkę badania i/lub leczenie, a jeśli wyniki są dobre, to często nawet się nie kontaktują - sama jak zadzwonisz, to łaskawie poinformują Cię, że wyniki są dobre i tyle.

hej babeczki - dzis po pracy czuje się jak juz przy weekendzie - moze dlatego ze jutro lzejszy dzien i nie musze się tyle szykować - ufff
ganiania jest duzo i nie ukrywam ze ostatnio padam ale tez zyje na wysokich obrotach - sroda jest dniem kiedy wpadaja moi rodzice i chociaz troszke pomagaja ---matula poprasuje - ciut chatke ogarnie ---tatula przygotuje obiadek - dzieci dopilnowane---a i ja miske dostane jak wracam z pracy:happy:

mamusia - moj mati ma juz 7 stalych zabkow - ;-)-------- zazdroszcze wystepow ---ja juz przez mgle pamietam jak moja wystepowala--- fajny wypoczynek---wlasnie---jaka firma?
joasia - u nas wlasnie tez z 1 klasa nie bylo wyboru---doczytalam co Ci Arti zaserwowal ciecie na spiocha - haha--- dobrze ze w pore się obudzilas;-)---mam nadzieje ze wyniki nie są niepokojacy i wszystko oki:tak:
katrinka - brawo za konsekwencje!
patik- jak samopoczucie? mam nadzieje ze lepiej:tak:
pozdrawiam bo monz zaraz chce lapa:confused:

mama - to się uspokoiłaś z tą wizytą co? kciuki za wyniki &&&&&
hana - super że rodzice pomagają:tak:
Jotemka - jak wizyta u ginka? a paluszek Karolinki?

a mnie nadal boli:baffled:

reklama
heloł :)

Hana
a mój synalek późno miał zabki dlatego póżno Mu wypadają ..to znaczy późno-wyszedł Mu pierwszy na początku 9go m-cą..ale jak niektóre maluchy maja już w 4ty m-cu to u mojego późno ..

widzę ,że niedługo stoki Cię przywitają z otwartymi ramionami ;))) przyjemności:-)

Patik
co to Cię dopadło ;/;/ zdrówka życzę .
i tak-odetchnęłam po badaniu choć nadal nie wiem dlaczego ten jajnik pobolewa:baffled:

Jotemka,Hana
ten narożnik wypatrzyłam w Agata meble.

Katrina
miłego dnia i wlatuj częsciej.

Do góry