reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Piękna a co za ciesto pieczesz??? Ja pizzę na obiad uskutecznię chyba, ale łażą za mną jakieś słodkości dla mnie i dzieci....
A... jeszcze nei kompletuję - już zaczęłam myśleć. Moje kwietniówki to juz wszystko mają, juz nawet poprane i poprasowane....

reklama
zrobiłam to co latem robię z truskawkami a dzis z mrożonymi malinkami :)
jajka z cukrem mikserem
dodac mąkę i proszek do pieczenia
olej i ilejek
i do piekarnika-dawałam Ci już ten przepis :tak:
na pewno go masz i pewnie już robiłaś ..

moje krasnale już wcinają racuchy z powidłami od babci .....

Jotemka wyjścianie ma trzeba sobie radzić, ale rano ledwo się zwlekam z łóżka, na dodatek w zeszły czwartek przyszła mi dostawa ciuszków, musiałam temat ogarnąć, dziś kolejna rajstopy i getry też dla większych dzieciaczków, więcej towaru to zawsze wieksze możliwości tylko teraz ta kasa bardziej była potrzebna a co innego, ale zamówienie już dawno było złożone a nie mogłam przewidzieć takiej sytuacji :-(
na szczęście wszystko powoli sie przejaśnia nawet na górze mniej śmierdzi, moze za jakiś tydzień wrócimy na górę, pókico śpimy w salonie na narożniku w czwórkę a obok Dawidek w łóżeczku turystycznym.

Mama to oby dalej tak interes szedł, ja to dużych wymagań nie mam i jak mi na czysto zostaje 1000zł to już jestem zadowolona :-) a wiadomo z czasem się rozkręci, coraz więcej klientek wraca :-) więc jestem zadowolona.

Jotemka Ty leć kup sobie coś żeby w brzuszek ciepło było :-)

Też nie dałam dziś dzieciaków do przedszkola u nas wiatr i marznący deszcz, a w pn zawsze w przedszkolu chłodno to przy takim wietrze już w ogóle by wymarzli.

Ciach na razie nie piekę bo czasu brakuje i zdrowo się staram odżywiać, ale jak już ogarnę w domu to na pewno się skuszę :-)

Natkaa
a masz leginsy na 134 cm wzrostu??
jesli masz to pisz cenę :tak:

cieszę się ,że optymizm z Twojego postu bije ..

Jotemka
kupiłaś ten rożek ?

u nas cały czas pada marznący deszcz ....

rozmiar 128-134 ze ściągaczem na dole
kolor pomarańczowy, seledynowy, biały, czarny, różowy
po 14zł

DSC_1181.jpg

nie lubięsię użalać nad sobą stąd ten optymizm :-) trzeba iść do przodu :-)

Załączniki

• DSC_1181.jpg
    DSC_1181.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 43
reklama
witajcie Mamusie

Natkaa - to tak niezbyt ciekawie zaczął Wam się rok, dobrze, że udało się w porę ugasić pożar, bo straty mogłyby być znacznie większe. Życzę Wam, żeby szybko udało się wrócić do normalności. Jakby cos było potrzebne, to tak jak Mama pisała - dawaj znać.

Jotemka - moje wszystkie ciąże "rozwiązywały" się wiosną, więc znam ból za ciasnych kurtek, czy brak butów z łatwym i szybkim zapięciem, na szczęście już niedługo. Poinformowaliście już rodzinę??

Mamusia - zrobiłam dzisiaj zdjecia kwitnących prymulek koło Alinki szkoły, ale nie bardzo mi wyszły, bo pod złym kątem świeciło słoneczko. Mam nadzieję, że zimy już u nas nie będzie i już coraz więcej kwiatków zaraz się pojawi.

Do góry