reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Fasolka,Hana,Jotemka,Natkaa,Katrina
dziękuję za wsparcie.....babunia odeszła wczoraj o 21.05..zaraz minie doba -wiem ,nie cierpi i to jest najważniejsze..my cierpimy bo kochamy i będzie nam Jej brakowało..ale najważniejsze ,że Ja już nic nie boli-zniosła z godnością to co choroba Jej zgotowała..nie narzekała,nie szukała winnych.
miała dobre życie-odeszła dobra i wartościowa osoba ,ale zostawiła nam cenne dziedzictwo-człowieczeństwo!

w sobotę jedziemy na pogrzeb.

reklama
tak mi przykro mamusiu - zbuczalam sie - ale trzeba myslec ze juz nie cierpi - światelko dla Twojej Babciuni
[*]

pamietam jak w zeszłym roku w wigile wszyscy ryczelismy jak to moja mama zaczela odmawiac modlitwe- ktora to zawsze moja babcia zaczynala:-(

Kochane nie mogłam tu nie wlecieć. dawno mnie nie było.Na Fb w komórce bliżej... U nas sprawy ze zdrowiem Antosia rozwiązały się pomyslnie.Na szczęście jest zdrów.Niestety dzieciaki chorują ostatnio wciąż infekcyjnie.Oskrzela, gardło, ropne katary.Z jednej choroby wychodzimy a w drugą wchodzimy.Oby w końcu udało się pozbyć tych infekcji.@ maluchów w domu niesie za sobą armnagedon.Antos strasznie boleśnie i marudnie zabkuje.Ma 1 zabek na razie.Po szlitalnych przejściach ciągle chce tylko na ręce i kręgosłup mój prawie nie daje rady z 8,5 kg obciążenia non stop.Pomału uczy się bawić na kocyku.Uwielbia to robić jeśli bawi się z nim Mila.Maciek zdał próbną maturę, nie najlepiej ale zdał, uffff.Studniówka 18 stycznia.

Ja teraz pogrązona po uszy w uszkach, pierogach, barszczu i sprzataniu a mam jeszcze ambitny plan uszyć Mili pościel i fartuszek.
Kochane BARDZO BARDZO Spokojnych zdrowych i wesołych SwiąT, błogosławieństwa Bożego i rodzinnej świątecznej atmosfery życzą Wiśniowi
k030.gif

Wpadłam życzyć Radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla Was i Waszych bliskich! Może po całym szaleństwie remontowo - świąteczno - sylwestrowym uda mi się częśćiej zaglądać. Tymczasem trzymajcie się cieplutko!

reklama
Do góry