reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Szczesliwego nowego roku kochane :-)
sylwester__nowy_rok_1920x1200_058_szampan[1].jpg

Załączniki

• sylwester__nowy_rok_1920x1200_058_szampan[1].jpg
    sylwester__nowy_rok_1920x1200_058_szampan[1].jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 32
Witam Noworocznie :-)
Na Nowy Rok życzę samych sukcesów, realizacji założonych celów, zdrowia i miłości.
Macie jakieś postanowienia noworoczne? Ja mam zamiar wrócić do dawnej formy :-) od dziś plan wprowadzany w życie a nawet od poniedziałku ale to był jeszcze 2013 :-)

wróciłam z zakupów...
czemu tak jest ,że jak sie nie ma forsy to się maaaaase rzeczy podoba a jak kasa w kieszeni to nie ma co kupić???????:sorry2:

w każdym razie kupiłam zielone-taka butelkowa ciemna zieleń-kozaki, 2 bluzeczki, wagę elektr.:cool2:......weszłam już :szok: przeżyłam...2,5 kg na +...wybiło 59,5......pocieszam się ,że jutro @ przyjdzie to trochę wody zejdzie ,ale reszta to na bank słodkości:nerd:

dzieci wyszalały się w kulkach 2 h..potem Mc D...i na chatę :-D

pranie wstawiłam ,taka piekna ,wiosenna pogoda,że raz dwa na ogrodzie wyschnie:tak:

Natkaa
jak biznesso ?:cool2:
u mnie całkiem oki:tak:oby nie gorzej:-p

Fasolka
jak ćwiczenia?

Jotemka
odpoczywasz prze tą rwę czy nie ma jak ?:sorry2:

Patik,Wisieńka,Hana
jak tam u Was??

pozdrawiam i czas ziemniaki obierać na obiad:blink:

Szczęścia, miłości i zdrówka w Nowym Roku!

My pomału dochodzimy do siebie po szaleństwach sylwestrowych, było głośno, gwarno i wesoło - 8 dorosłych i 7 dzieci w tym moja Hanka i synek koleżanki najstarsi - więc mieliśmy oddział żłobkowo-przedszkolny w domu.
Miałam zacząć wracanie do formy od Nowego Roku, ale jeszcze tyle pyszności zostało w lodówce, że muszę przełożyć termin, bo szkoda by się to wszytstko zmarnowało:-D

gorąco pozdrawiam i lecę do mężulka bo świętuje swoje urodzinki:-)

Patik a mój M ma jutro urodziny, u nas też sylwek w domu 6 dorosłych 5 dzieci, bo jeszcze małego sąsiada przygarnęłam.

Mama u mnie było dziś 58,5kg ostatni dzień okresu. Grudzień był do bani, styczeń na razie ok, super że zakupy udane.

Cześć laseczki w Nowym Roku!
A ja nie mam noworocznych postanowień. Chyba już stara jestem, bo wcale nie czuję jakiejś grubej krechy.
Jubilatom wczorajszym, dzisiejszym STO LAT!
Mamo, poleżałam trochę, odpoczęłam znacznie. Rwa zelżała może nawet ustąpiła. Psychicznie źle mi z leniuchowaniem POTWORNIE!!!!!
Dziewczyny, zdrówka Waszym bliskim życzę.
Moje dzieci są w domu, mają wolne, a to oznacza, ze juz 2 tygodnie są w domu :-) Ale to nic ferie zimowe dopiero od połowy lutego u nas wypadają.
Dziewczyny, dawajcie znać co u Was. Ciesze się, ze trochę tu zaglądacie!!!!!

reklama
witam się w czasie okienka w pracy-styczeń a ruch jak w grudniu przed sylwkiem :-p

Jotemka
cieszę się ,że lepiej się czujesz..ja tez za długo nie mogę nic nie robić ,,ale Ty jesteś w innej sytuacji..

Natka
fajnie,że i u Ciebie styczeń póki co oki:)) mnie trochę boli jak muszę 1500zł uzbierać co m-ąc na czynsz i rachunki bo to nie mała kwota...ale cóż.

Katrina,Fasolka,Patik
jak u Was???

nasz bąki jeszcze w domu-dopiero idą 7 stycznie ...a potem od początku lutego przez 2 tyg.znów ferie:sorry2:...no cóż -dobre i 3 tygodnie jak pochodzą do szkoły:nerd:

Do góry