reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam sie i ja :-) Moje dziecko biega jak szalone na spacerkach jak ja z wozka wyjme to tez biegiem i oczywiscie w inna strone niz zmierzamy:-D zrobiła sie przytulako -całusnikiem ostatnio ale to tez w biegu ,na raczki co chwile chce by po momecie leciec dalej i tak co chwila :szok::-D Duzo juz mowi ,ale najfajniej jej wychodzi jak dyskutuje albo ''krzyczy po swojemu:-p najczesciej jak napotka zamkniete drzwi do pokoi starszych to najpierw stuka jak nie ma rezultatu tu wali i krzyczy :-p:-D

Mama05 super oby tak zawsze :-)

Natka szybkiego ogarniecia wszystkiego i masy zamowien :tak:

Patikk bezbolesnego zabkowania :-)

Potrzebujacym zdrowka zycze i miłego popołudnia :-)

reklama
A ja taki długi post wczoraj napsałam wieczorkiem i zeżarło mi:-(

Pawimi dziękuję Ci za informację, przyznam się szczerze, że nigdy tego regulaminu nie czytałam. Czekam na przepis.

Patk dziękuję za komplement:-) fajnie macie z tym kominkiem, wniesie pewnie sporo romantyzmu w Wasze kąty, wydaje mi się, że domy z kominkami są takie bardzo przytulne:-) u nas też zęby na tapecie.

Wisieńka u mnie pranie nigdy się nie kończy, na szczęście nie mam problemu z suszeniem. Dzisiaj muszę wstawić pościel to trochę tego będzie.

Fasolka Córcia zmusza Cię do ćwiczeń:-) przyjemne z pożytecznym, przyznaję się bez bicia, że ostatnio nie ćwiczę, niestety czasu brak, tylko się masuję jak załatwiam sprawy przy kompie.

Byłam wczoraj u rzeczoznawcy, musiałam jechać do skarbówki złożyć korektę i dopłacić kasę, później okazało się, że facet nie oddał mi wszystkich dokumentów, i znów przez całe miasto, byłam też na "szkoleniu" w US, przyjechała telewizja i byłam w wiadomościach, dziwnie wyglądałam jakoś:-) śmiesznie tak:-) Byłam też załatwić kartę na rynek, beznadziejne miejsce dostałam, ale innego wyjścia nie było, i tak wzięłam najlepsze z możliwych. Olśniło mnie dziś rano, że nie muszę wszystkiego wystawiać w necie te rzeczy co mam po 2-3 sztuki będę wozić na rynek, a przy następnym zamówieniu będę mądrzejsza. Ogarnęłam się z tymi dwoma dostawami, dziś przyjdzie kolejna ale mega wielka.

Miłego dnia Mamusie

Natka - ja tez nie hahaha :-D ale kilka rzeczy wiem z dlugoletniej praktyki moderowania ;-)

Jutro bedzie przepis - obiecuje! W zasadzie prosty jest jak drut tylko te jednostki wagowe musze przetlumaczyc.

Milego dnia zycze wszystkim, u mnie ptaszki za oknem spiewaja jak...na wiosne....tak smiesznie sie dzis rano czulam slyszac ten przyjemny cwierkot skrzydlatych mieszkancow mojego ogrodu. Zbily mnie z tropu sezonowego kompletnie.

Pozdrawiam wszystkim i spadam do pracy.

U nas masakra młoda przez cały dzien spała raptem 30min ,raczki u mamusi i stekanie ,ja do dziobka patrze a tam dwie czworki na raz sie przebiły bidulka moja :baffled: i nastepna idzie widac pod skora:szok:

witam się wieczornie

U nas 2 dni piękne i znowu leje. Dzieciaki trochę przeziębione, ale póki co nie jest źle.
Próbuję napisać tego posta, ale co chwilę któreś z dzieciaków mnie atakuje. Wczoraj było pięknie na dworze, więc się wyszalały i było super, spały potem jak aniołki. Ale dziś pogoda barowa i chodzą marudne i co chwilę są kłótnie. Mam juz dość na dzisiaj - zaraz mycie i do spania.

Natka - super, że ruszyłaś z kopyta - tak jak nasza Mamusia!!!!!

Fasolka -
ja mamnadzieje, że Kubie teraz piatki nie będą szły, tylko teraz będzie chwila wytchnienia.

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Mnie mało i nie nadrabiam bo czasu brak. Październik się skończy będę miała więcej czasu.

U nas ok. Dzieciaki póki co zdrowe.

Pozdrawiam gorrąco ;-)

Hej!

fasolka - eh te ząbkowanie...ciężka sprawa, ale jakoś musimy przetrwać, choć nie powiem, u nas to dopiero początek:baffled: i nie wiadomo, czego jeszcze mam się spodziewać

Zuz-Inka - też się choróbska Was uczepiły:crazy: zdróweczka!!!

katrina - u nas też jak spaceru w ciągu dnia nie ma, to ten dzień jakiś rozwalony jest, a dziewczyny bardziej dokazują.

majqa - wytchnienia życzę, bo zalatana jesteś:tak:

pawimi - u Ciebie z tą pogodą to zupełnie inny świat:-D

Naatka - czytając sam opis gdzie byłaś i załatwiłaś to już się zmęczona czuję:-D gdzie Cię można w tej telewizji zobaczyć? chwal się:)

Znacie stronkę Strona główna - Ekodzieciaki ???Wczoraj robiłyśmy z dziewczynkami bębenki - fajne pomysły można tam znaleźć. Dzisiaj zaczęłyśmy domek z kartonu robić, ale zużyłam wszystkie zapasy kleju, więc jutro będziemy dalej tworzyć:)

Pozdrawiam ciepło:)

reklama
a co tu tak cichoo..cichutko:baffled:

my na ogrodzie porobilismy co trzeba przed zimą ..miło i fajnie -tak rodzinnie,dzieci z taczką jeździły bo obcięłam krzaki po irysach,liliach,floksach ..potem pojeździli rowerami a teraz w pokojach czytają a ja zrobiłam ciacho z czereśniami ..zaraz wyjmuję z pieca-ależ pachnie w domku :-p

ściskam cieplutko :)

i oczywiście chętne proszę podstawić talerz--> podaję ciacho z kulką lodów czekoladowych-dziś jest rozpusta :-D

Do góry