reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
cześć Mamuśki,
Mój pasierb dziś wreszcie wrócił do domu. Posprzątałam już jego sypialnię, łazienkę tak z grubsza, resztę niech jego tatuś posprząta.
Wreszcie trochę odpocznę psychicznie i będę mogła skorzystać z kompa, kiedy ja chcę, a nie kiedy wreszcie młody się od niego odessie.

Widziałyście kiedyś różowego wielorybka???????

Wieści od Iwosz:
sms pierwszy: Lech Barnaba zawitał do nas o 15.20. Jeszcze nie ważony i nie mierzony. Dziękujemy za wsparcie
sms drugi na pytanie jak sie czuje: Szczęśliwa, ze mam to za sobą ;-).
sms trzeci - zwalił mnie z nóg...: Dobrze, ze siedziałam, gdy położna powiadomiła mnie, że Lech waży 4800g i mierzy 62cm ;-) tym bardziej dziękuję za wszelkie wsparcie

Kochane i takie to wieści mam od naszej dzielnej Iwosz

Majqa no to wypoczywaj jak rodzinka na basenie;)

Katrina nie przesadzaj ;)) ~~~~~~~~~~~~ podeślij lepiej :):):)
ślicznie rośniesz;))

Joaś -PIĘKNE WIEŚCI NAM PRZYNIOSŁAŚ !!
DZIEKUJĘ za info i nasza Iwosz była na prawdę dzielna ,że takiego dużego mężczyznę wydała na świat!!
Lesiu witamy Cię na świecie :):)

rośnij zdrowo na pocieche rodzicom:)
masę miłości w koło siebie !!
jak urośniesz -podziękujesz mamusi za Jej trud

IWOSZ !!! ja urodziłam Domisia to miał 4100 i 58cm -naturalnie,bez znieczulenia i przy 8cm rozwarcia ,ale Ty to dopiero miałas co robić -nie ma co !! dzielne babki z nas:)

Ostatnia edycja:
Mamusiu - specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Iwosz - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na poprawę humoru (mam nadzieję) - w moim ogródeczku...

reklama
Czesc babeczki ja znów pierwsza!!!!!

Joas dziekujemy bardzo za info od Iwosz!!! :) A jak u ciebie kochana???

Iwosz gratulacje!!!!! Jestem pod wrazeniem wagi twojego synusia!!!! Dzielna z ciebie kobitka!!!
Lesiu witaj wsród nas!!! Ciesze sie Iwosz ze masz to juz za sobą i tulisz w ramionach swoje "malenstwo" Duzo zdrowia dla was. Cieszcie sie tym pieknym czasem i odpoczywajcie :))

Mama
supeer ze wrócilas!!!! Jakos pusto tu bylo przez te pare dni :( bez ciebie....
Chcialabym ci fluidki wyslac ale ciezarna nie jestem wiec "tylko" zaciskam wciaz kciuki i mam wielką nadzieje i wiare w to ze wreszcie sie uda!!!! Tule mocno. Aha no i Hanusia bardzo dziekuje za zyczenia i usciski :)

Katrina sliczny brzusio!!!

Izulka wczoraj o tobie myslalam i chyba cie tymi myslami sciagnęłam!!!!. Zastanawialam sie jak dzieciaki i czy Hania ci bardzo urosła, przeciez to juz duza dziewczyna ???? No i smac mi sie troche chce bo pamietam jakie mialas problemy ze spaniem Hani, my teraz od pol roku przechodzimy z nasza Hanka to samo - oczy na zapalki i heja hahaha :-D Gdybym wiedziala ze wszystkie Hanie tak mają to bym jej inaczej na imie dala:-D:-D:-D:-D a tak powaznie to napisz co u ciebie jak tylko znajdziesz chwile!!!

Moi , tzn Maciek z Kasia i teściem pojechali na narty a ja i maluchy siedzimy w domu i czekamy na nich.... Plan mamy taki zeby w tym ytg znalezc jeden dzien dla siebie , oddac Hanie pod opieke na pol dnia którejs babci i pojechac bez starszakow na narty - taki jeden dzien tylko dla taty i mamy :) zeby sie odstresowali i spedzili chwile tylko we wlasnym towarzystwie bo cos ostatnio mamy kryzys egzystencjalny:-D:-D

Pozdrawiam wszystkich i zycze udanego weekendu!!! Buziaki dla was !!!!!

Do góry