reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam kobitki nie wiem ale chyba mnie jakieś chorubstwo bierze bo głowa mnie od rana boli i oczy w weekend mieliśmy mały remoncik malowaliśmy córeczek pokój na turkusowo kolor piękny zostało nam farby turkusowej mieliśmy jeszcze farbe fioletową i mąż zmieszał te 2 kolory i wyszedł taki niebiesk i pomolował przetpokój wiec tylko jeszcze przeba pomalować nasza sypialnie tylko nie wiem na jaki kolor może wy mi doradzucie dodam że salon z kuchnią mamy pomalowany na karmazynowy przypływ (czerwony) na to jest wost z brokatem a łazienke mam kafelki zielone a teraz to już nie wiem na jako mam pomalować sypialnie doradzcie proooooooooosze

reklama
Lilka - w kwietniu braliśmy ślub i potrzebowałam sukienki dla siebie i dla Alinki oczywiście też.

Ostatecznie kupiłam taką:

ślicznie wyglądacie, bo rozumiem, że to Wasze zdięcie?

asia - ja miałam remont w lutym i tak: pokój dziewczynek - 3 ściany żółte stonowane i 1 różowa, kuchnia - przecierana brzoskwinia, przdpokój - zieleń oliwkowa a sufit w białej czekoladzie, salon - dwie ściany jaśminowa aleja a dwie kawa z mlekiem a sufit jesienne żyto a sypialnia - uwaga - 3 ściany lawenda a 1 śliwka węgierka i szczerze powiem mi się osobiście bardzo podoba :)

majqa - tak, to nasze zdjęcie, dziękuję.

as-asia - myślę, że sypialnię to dobrze byłoby pomalować na jakiś spokojny kolor, taki uspokajający, żebyście sie "nie pozabijali" jak pomalujecie na jakiś wściekły kolor

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane. My po kardiologu. UFFFFFFFFFFFF Kamien z serca bo serducho zdrowe a szmer okazał się niewinny. I na taką diagnoze czekaliśmy. Już wystarczy zmartwien z tą naszą kruszyną. Kruszyna apropo kaszle:-(
Katrinka fiu, fiu
Lila śliczne te sukienki, ciesze się, ze udał się biznes
asia u nas tez chorobowo, współczuję

A pozatym. ja chce więcej czasu . Niech doba się rozciągnie bo mam straszne zaleglości we wszystkim. Nie mam czasu na fryzjera a kuchnia woła o sprzatanie szafek i okna trzeba pomyć A panele tak mi dają w dopkę tym ciągłym sprzątaniem , że kupię dywan.

A to zdjęcia z pokoju Mili z naklejkami, jak obiecałam. Sorki, ze dopiero dziś.

no no katrinko slicznie wygladacie.
Ja tez jestem zwolenniczka stonowanych kolorow dom uwielbiam beze i szarosci.
mialam dzisiaj okropny dzien zreszta kazda sroda u mnie tak wyglada
robie za taxi a maly sie smieje,ze jestem szybsza niz taxi 3.
koniec dnia byl przyjemny o 19h mialam wizyte u kosmetyczki zrobillam regulacje brwi plus henna rzes i brwi.25€ ile w kraju taka przyjemnosc?
wisienko-spedzaj czas z corcia a jak to moja sasiadka mowi szkoda zycia na sprzatanie.kurzu i tak nie przegonisz
jestem bardzo szczesliwa ,bo w piatek przylatuje moja kochana siostrzyczka na 2 dni nie widzialam jej od wielkanocy:no:

Ostatnia edycja:
Wiecie - to był mój drugi ślub. To juz nigdy nie jest to samo co pierwszy, ale chciałam miec jasna sukienkę, z tym, że nie taką strojną tylko taka skromniejszą.
Stare pierniki (jak na młoda parę), ale jeszcze jakoś wyglądaliśmy...

Chciałam się z Wami podzielić pewną refleksją. Czytałam wczoraj na wp taki artykuł Matki żyją dłużej - Dzieci.pl - chyba coś w tym jest, bo wydaje mi się (a raczej z tego co widze i czuję) stan mojej wątroby jest jakby lepszy.

Ostatnia edycja:
Katrinko wygladalas cudnie!!! piekna sukienka
ja kocham zdjecia slubne,wiec prosze o wiecej:-)
naprawde wiecej niz 30 bym wam nie dala,wygladasz naprawde mlodziutko i az trudno uwierzyc,ze masz dorosla corke:tak:
my z K.mamy tylko cywilny,na koscielny w PL szkoda nam kasy bylo,wiec wzielismy szybki amerykanski slub tylko ze swiadkami w USC,ale zamierzamy koscielny wziasc kiedys,wiec mysle,ze tez bede juz po 30tce grubo:-D i tez zamierzam isc w sukience,tyle ze myslalam o takiej delikatnej jak ty,za to K. mi powiedzial,ze suknie mam meic normalna:-D hahaha

Wisienko pokoik slodki!!!!! szczegolnie podoba mi sie rozowa sciana,slodka:-) ciesze sie,ze wyniki sa dobre,mam nadzieje,ze tokoniec wiekszych problemow zdrowotnych u was

Lilka - kochana jesteś, podbudowałaś mnie trochę. My niestety kościelnego to nie weźmiemy, bo każde z nas juz kościelny miało z poprzednimi małżonkami. Takie życie!
Dzieciaki mamy już duże - te pierwsze, moja ma 21lat, a mojego męża syn 19 lat, a córka 12 lat.
A takie małe pisklaki trochę odmładzają, to fakt. ja nie czuję się na tyle lat co mam, zresztą mój ślubny też nie - i dobrze. Oby tak dalej.

Wisieńka - pokoik śliczny. Słodki pokoik dla słodkiej dziewczynki. Bardzo fajnie wyglądają te naklejki na ścianie.

A tu fotki Alinki pokoju do zabaw - na jednym zdjęciu (z kuchnią) są naklejki na scianie, a na drugim to jest samoprzylepna tapeta.

Ostatnia edycja:
Lila - a tu specjalnie dla Ciebie (skoro lubisz zdjęcia ze ślubów): na tym jednym zdjęciu - tych dwóch przystojniaków to mój mąż i mój Boss hihi.

reklama
dziekuje Katrina
zdjecia super, sukienka bardzo ladna,podoba mi sie ten motyw kwiatowy:tak: a bosa to masz wesolego widac:-) Alinka miala fajna sukienke,napewno bylo jej wygodnie w niej
duza mieliscie imprezke?

ja lece spac,posegregowalam ciuszki po Hani,bo kolezanka ode mnie odkupuje jak mi Hania wyyrosnie
mam z tym zawsze problem,bo nie umiem brac kasy od znajomych,ale w koncu ciuszki kosztowaly i jakos je wycenilam,troche mi to zajelo
dobranoc

Do góry