reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

iwet - ale tu jest teraz uważam na prawdę okazja, dla tych co chcą sami na siebie pracować - przez pierwszy rok prowadzenia działalności będą jeszcze otrzymywać 100% zasiłku, w drugim roku 70%, w trzecim 50%, a potem muszą się już zdeklarować czy pracują już całkiem sami na siebie, czy wracają na zasiłek, bo nie są w stanie sami na siebie zarobić. Moj mąż boi się tylko tego, czy da rade sam się utrzymać, a przy takim wsparciu nic nie traci, a może wreszcie się usamodzielni. Narzędzia ma - ludzie go znają, uważam, ze to czas na "takiego kopa", bo cale życie u kogoś pracować???? Zwłaszcza, ze ten ktoś na Tobie zarabia a Ty guzik masz.

reklama
Wiesz Weroniczko trzeba było mi powiedzieć jak byliście u nas o tym kotku. Już ja bym mu nakładła do głowy;-):-D Kotek wcale nie męczy się w mieszkaniu jak w nim się wychowa. Wiesz ,że moja mama też ma kotkę? Nigdy nie wychodzi na dwór bo się kiedyś czegoś przestraszyła i jest baardzo szczęśliwą kicią:tak: Ja kiedyś miałam kota w bloku na 9tym piętrze i też było dobrze.

no laski niech wieja huragany i niech sie trzesie
icon_biggrin.gif
oficjalnie jestem dumna matka marinesa, Jonek wlasnie ma ceremonie odbierania swojej odznaki i pewnie ryczy jak bobr - ogladalam niedawno filmik z takiej ceremoni to wszyscy faceci rowno rycza jak im wreczaja wpinaja w klapy te symbole tytulujace
icon_wink.gif

z innej beczki to mi szkoda malucha troche bylo jak go rano do szkoly zawiozlam, byl niewyspany i taki skolowany lekko. Nawet mysle ze szybciej po nich pojade nie przed 18-ta ale ze 2 godziny wczesniej moze... kurcze za duzo tego wszystkiego na raz :-D ...nie spalam prawie cala noc z emocji ;-)

magda-sliczne imiona wybralas ja uwielbiam Michal i jak bede miala trzeciego chlopca to nazwe go wlasnie tak
katrina-dokladnie wiem jak to jest jak maz pracuje u kogos.
Jesli jest dobrym fachowcem to mu sie uda.Kurcze do tego co ma zawsze mozna wrocic.Prawda?
pawimi-mamciu Ty to masz juz takiego kawalera.Jestes z niego dumna,bo jest z kogo.Gratuluje.Ja juz rycze jak pomysle,ze kiedys moi chlopcy beda tacy duzi i coz nam wtedy poczac?
Naprawde pora na trzecie?

Coz mam myslenice ciaza czy dukan;-) ???
Glosujecie?

iwet - na dukana (skoro bardzo musisz) masz czas, a dzidzia..... no cóż różnie to bywa. Czasami w wieku 30-paru lat ma się juz cykle bezowulacyjne i d..a!!! jest wtedy problem.

Mam pytanie z innej beczki - jak zrobić smaczna rybkę na obiad????? Najchętniej może pieczoną w jakimś sosie....

Ostatnia edycja:
jestem ...zebranie w szkole trwało ponad 2 h..

Iwet- ciąża!!!!!!! :))

mam info od SEMPE
SYN ZDAŁ!!!! :)

Justyna pewnie,że nie jestes anonimowa juz -wsiąkłaś w wątek;))

Wisieńka a Ty co ??co tam dzis porabiałaś??

jedną ręka piszę a druga wcinam kanapkę bo umrę z głodu.....

Pawimi no to emocje dzis u Was:))

wklejam wam kilka jak ida biedni, umeczeni po tych prawie 3 dniach to juz ostatni zakret i pozniej na gore na ceremonie ;-)
mam okolo 200 zdjec ale niestety nie rozpoznaje jonka w tych tlumach :-( co druga buzka mi sie wydaje podobna do niego hahahaha...

reklama
Do góry