magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
UUUU ALEŻ CI SIĘ RZYTRAFIŁO.Hello!
Witam porannie i melduję się jako druga :-)
Ewunia, dzieciaki piękne masz to już wiadomo i Twój uśmiech od ucha do ucha. Tak trzymaj!!!! Gratulacje Kasi. Lodówki też gratuluje.
AsiaKC - będziesz miała lodówkę przez duże L, zobaczysz, moja też 2 metrowa i muszę Wam powiedzieć, ze i tak za mała :-(. Chyba kupimy jeszcze jedną i postawimy w garażu.
Leika - oj nie ciesz się, ze to chłopak za ostro. Moja Martynia to chłopak w 13tc.
Mi się zrobił okropny ropień pod pachą i musiałam być wczoraj u chirurga. Nacinanie nie bolało, bo znieczulenie, ale czyszczenie było potworne. Łzy same leciały i krzyknęłam ze 3 razy zupełnie niekontrolowanie. Dzisiaj jadę na zmianę opatrunku i już mi jest słabo...
Od wczoraj uczyliśmy Artura samodzielnego zasypiania. Nie było źle. Pół godziny i spał, noc też była ok. A teraz na poranną drzemkę nie było prawie płaczu, nawet nie zaglądałam do niego. Trwało to może minutę...
jA MNIEJ WIĘCEJ ZNAM TEN BÓL BO MIAŁAM TEZ ROPNIA ALE W PIERSI JAK KARMIŁAM PIERWSZĄ CORKE I CAŁA ROPE MIALAM PRZEZ KILKA DNI SCIĄGANA STRZYKAWKĄ.Okropne przezycie.
Sorki za Capsa
A wiesz że jak tylko napisałaś o tej gorączce u córci to przeszlo mi przez głowę że to może trzydniówka? ;-)Hej, wpadam i dziękuję za troskę o Hanię .
Dzisiaj 3 doba gorączki, zobaczymy trzydniówka czy zęby?
ale idzie ku lepszemu bo noc tylko z 1 pobudką na picie. Więc może pomału odpuszcza. Ale dzisiaj już 2 czopki były, rano o 5 i teraz. Temp cały czas między 38,5 a 39,5. Zobaczymy co dalej...
Lecę do małej bo położyłam spać ale coś męczy się bidulka, pa
Ja dzis jakiś kiepski kondycyjnie dzień mam.Czuję się jak nadęty balon i sił na nic nie ma bleeee.AŻ mmnie skręca że jeszcze przed demna tyle obwiązków a najchętniej bym wyciąfgneła nogi miała wszystko w czterech literkach ech :-(
Co do płci mój lekarz mi na 99% procent powiedział że to synek ale ja biorę wiekszy procent pomylki bo jakoś się nie nastawiam na 100% że synek będzie.Choć już zakupy poczyniłam pod synka