reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Maureeeeen- witaj kochana...jak dobrze,ze to "tylko" komp się popsuł a nie sprawy zyciowe Cie nam zabrały...dobrze ,ze juz jesteś!!!
miłego spedzenia czasu z rodzinką jutro ...

nasza JOAŚ wyjechała,pisała mi smska ...jest po badaniach i ma cos nie halo z kregosłupem...;(
szerzej pewnie sama napisze jak wróci..

Asia- dziękuję kochana ...zabierz ta @ ode mnie............

idz czytaj maluszkom...my czytamy w dzień i potem pytam dzieci co zrozumiały-opowiadaja własnymi słowami:)

Zuz Inka- cześc i dzięki za &&&
też myslałam na poczatku ,ze to przemeczenie...Ona wspomniała o migrenach,ale teraz najwazniejsze co wykażą badania i rezonans...

głowa mnie znów boli więc zmykam...

jutro nie wiem o której bede bo o 9 badania krwi ,na 9.45 chirurg
na 14 jade do Poznania do kumpeli-urodziła wczoraj i baby blus...jade z chusteczkami i ramieniem-niech sie wypłacze...jest po cc wychodzi dop.ww wtorek..

potem na 15 grill....

oby tylko głowa pozwoliła mi żyć...

pa kochane

Pawimi nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Mama bardzo dobrze ze marz lekarza z prawdziwego zdarzenia, który nie ignoruje zednych ojawów. Super ze dała ci te skierowania i ze tak szybko przyjmie cie chirurg. TTrzymam z całych sił &&&&&&& żeby wyniki były dobre!!! Trzymaj sie kochana

Pawimi i za twoje sprawy trzymam bardzo mocno zaciś niete kciukasy &&&&&&

Maureen nie ma za co!!! świetnie ze juz do nas wróciłaś!!!:-D

Zuz-Inka tobie też miłego weekendu!!!

Lece dotrzymać M. towarzystwa, Trzymajcie sie babeczki!!!

Dziekuje dziewczyny za trzymanie kciukow!!!! Wszystko sie udalo tak jak powinno byc, z malymi tylko poslizgami ale generalnie jestem VERY HAPPY :-D

Pawimi to jak już wszystkie jest jak trzeba to napisz jak możesz za co te &&& trzymałysmy :))

Ewunia dzieki kochana...

w domu pachnie kawą a ja o suchym py....szczku bo musze być na czczo;/;/
za pół h jade na tą krew a potem czekam na chirurga...

spałam bez pobudek do 7.20 a mimo to juz mnie głowa boli :-(
ogród podlałam...ide malowac oko i jadę.

miłego dnia kochane i smacznej kawki:)

Mama łącze siez tobą w bólu głowy... nie wiem czy znów jakas zmiana pogody bedzie czy co ale jest masakra...
Życzę udanej wizyty u lekarza i oby wyniki były ok!!!!

Pawimi super że soi wszystko udało!!!!

My dzisiaj o 15 robimy grilla z teściami i bratem męża z żoną. Już od wczoraj mięcho się marynuje!!!! A teraz po snidanku musze chatę do porządku doprowadzić, bo ostatnio coś sie opuściłam i nie dopilnowałam by wszedzie był porządek. Roboty wiec mam sporo!!
Trzymajcie sie dziewczyny

Zyczę wszystkim ciepłej i mile spędzonej soboty

Hej kochane,

nie wiem czy uda mi sie wyslac posta, bo to juz kolejna proba dzisiaj, wrr..

Wrocilismy niedawno z parku, jestesmy wymeczeni, jak nie wiem, ale dzieciaki szczesliwe :tak::-) Byly karuzele, dmuchane zamki, atrakcje sportowe, loteria, namiot gdzie byly zajecia plastyczne, malowanie twarzy, czesanie fryzur, wystepy dzieci i magika, kielbaski z grilla, wata cukrowa i mnostwo stoisk z roznosciami :-D Prawie wszystko zaliczone ;-):tak: Amelka pierwszy raz probowala waty cukrowej i tu zdziwienie- nie za bardzo jej sie podobalo, a przeciez zazwyczaj dzieci ja bardzo lubia :-)

I mielismy jeden maly wypadek - poszlam z nia na dmuchany zamek, poskakala moze ze 3 minuty, a tu nagle cisza, nie slychac charakterystycznego szumu, zabraklo pradu i nagle zamek zaczal sie szybko skladac.. dzieciaki w krzyk i jedno przez drugie zaczely uciekac, a moja Amelka zostala sama w srodku, wolam ja a ona nie wychodzi, a boki zamku skladaja sie coraz szybciej.. wystraszylam sie, hop do srodka, porwalam ja na rece, a scianki juz prawie na mnie.. Amelka sie przestraszyla nie na zarty..
I wiecie co tak sie zastanawiam caly czas nad reakcja mojego dziecka - inne dzieci szybko zaczely uciekac, to normalna reakcja, a dlaczego moja zostala ??? nawet jesli nie zrozumiala co sie dzieje, to chyba powinna leciec za reszta, jak myslicie ? Nie daje mi to spokoju :-(

witam sie i ja....weekendowo i juz znacznie spokojniej niz przez ostatnie kilka dni. Moje dziecko nie wrocilo na noc do domu i teraz nie wiem czy mam sie martwic :-D no....w sumie wyszedl okolo polnocy na impreze, to chyba nie bede sie martwic, to jego pozegnalna imprezka....
Maureen jesli chodzi o reakcje dziecka to czasem patrzac na swoja trojce tez zastanawiam sie czy aby nie biec do jakiegos specjalisty sprawdzic czy sa calkiem normalni....jakies 10 minut temu najmlodszy przywalil resorakiem sredniemu w czolo dosc bolesnie do krwi wiec zajelam sie poszkodowanym w celu obejrzenia ranki, otarcia lez i przytulenia a w tym samym momencie sprawca wydarzenia, z zazdrosci sam sobie przywalil tym samym autkiem w glowe, najpierw slabiej ale chyba go nie zabolalo to poprawil tak mocno ze sobie rozcial i to po to tylko zeby zostawila Olivera a biegla nim sie zajac i przytulac..............Moj Vincent prawdopodobnie tez by stal do ostatniej chwili i patrzyl jak dzieci uciekaja...

Mamusiu trzymam kciuki zeby ze zdrowkiem wszystko OK bylo

Ewuniaf - udanego grilla i czasu spedzonego rodzinnie ;-)

Asia, Zuzinka - milego weekendu wam zycze. Sciskam cala reszte, przesylam upalne calusy ;-)
na
ninja9ab.gif
napisalam czego moja wazna sprawa dotyczyla ;-)

juz jest....moj tajny post na :ninja2: bo cos nie moglam go wstawic...ale jest :-D Jeszcze raz milego weekendu zycze!!!

mama-trzymam kciukasy za udaną wizytę i za dobre wyniki

Joas-za ciebie też kciukasy trzymam żeby było wsio ok

Maureen-fajnie że imprezka udana, a tym małym wypadkiem nawet się nie zastanawiaj, moja też pewnie by nie uciekła....

pawimi-współczuje tych niemiłych sytuacji, może Oliver wcale nie miał na myśli żebyś się nim zajęła, tylko po prostu sumienie go ruszyło i zrobił to samo sobie

ja wciąż nad morzem, już o tydzień przedłużyliśmy pobyt, wstępnie jutro wracamy ale to też wielka niewiadoma:)

pozdrawiam i życzę miłego weekendu i smacznego grilla

Ostatnia edycja:
reklama
cokies - wlasnie tego nie wiem :-D nie mam pojecia jakie byly jego zamiary, najpierw dokuczyl bratu a pozniej sam na sobie wykonywal podobne zabiegi....ogolnie zachowanie nadajace sie do przestudiowania przez psychiatre...nic dodac, nic ujac. No ale coz, tak juz z nimi mam, teraz obaj chodza z lekkimi rozcieciami na czolach :-D
Ale u nas dzis goraco...ufffff!!!! moi mali wojownicy wyszly na zewnatrz ale wracali szybko do domu w sztuczny chlodek plynacy z klimy bo twierdza ze nia da sie wytrzymac na sloncu. Nawet puszczanie baniek mydlanych ich nie zachecilo do pozostania na dworze. Widac mocno musi dopiekac ;-) Jednak mimo wszystko wole ciepelko niz ten cholerny snieg ktory nie chcial sie tego roku od nas odczepic. Dobrze ze klimatyzacja dziala a za oknem piekne sloneczko az sie zyc chce.
No nic, spadam cos na obiadek przygotowac, moze jakies steaki wyciagne i zamarynuje, gotowac w domku napewno mi sie nie chce.

Do góry