Witam Was moje DROGIE-Weroniczka- ciesze sie,ze Malgosia odstawila smoka tak poprostu
moje zadne nie chcialo w ogole smoczka,ale wiem ze rodzice czasem maja przeprawe z odzwyczajenie od smoczka a tu Gosia-proosze bez problemu
no i gratuluje zalatwiania spraw kupkowych do nocnika-super,szybko poszlo
MAUREEN-oby na dniack bol minal,a dzis zycze udanej halasliwej imprezki
:-) PAWIMI-dobrze ze dom stoi i chlopcy maja sie dobrze a to ze malo zjedli...coz-zabawa wazniejsze
ANIA-kochana,myslimy o Tobie i czekamy na wiesci,mamy nadzieje,ze porod byl szybki i juz tulisz Malego no i ze imie ostatecznie wybrane
a ja wrocilam od ginek...
pisze dalej-wiec dobra wiadomosc jest taka,ze cytologia ma grupe 1-wiec si
a dalej tak sie sprawy maja-mialam torbiela,ale kilka dni temu dosc mocno bolal mnie brzuch i ginek. mowi,ze pekl bo przed macica mam plyn,ale mowi,ze tym mam sie nie martwic bo plynem zajmie sie otrzewna,no wiec niby spoko,tyle ze dalej to juz dolina:-
zawstydzona/y:moj prawy jajnik generalnie juz nie produkuje jajeczek-w sumie "spoczal na laurach"i nic z niego nie bedzie a w lewym jest kilka b.malych pecherzykow i szalu nie ma:-(powiedzialam ginek.ze od czerwca chcemy zaczac dzialania i na ta chwile powiedzial,ze mam przyjsc w 11 d.cylku-czyli 9 marca ide na 10.30 i zobaczy czy wogole bedzie owulacja i po tej wizycie przepisze mi tabl.antykonc.na3 m-ce bede brala bez przerwy na okres i po odstawieniu zaraz mamy dzialac-tak zaszlam w obie ciaze bo inaczej sie nie dalo-i powiedzial,zebym sie raczej za bardzo nie nastawiala,ze nam sie uda bo skoro mam @ tylko 1,5 dnia i taka sprawe z jajnikami to tak to wyglada jakby moj organizm szykowal sie do menopauzy.......
a ja w lipcu skoncze 31lat dpoiero i powiedzia glowa do gory-2dzieci pani ma.wszystko mi wytlumaczyl popytal o rozne sprawy no i zaczynamy leczenie moze uda mi sie dolaczyc do Was-mam 3 ki maluchow
trzymajcie kciuki....lece sprzatac.